Koncuk: En başta milletimize ihanettir

Koncuk: En başta  milletimize ihanettir

27.12.2016 10:40:43

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Antalya'daki istişare toplantısında “Silivri'deki PKK sempatizanına 100 puan verip okul müdürü yapanlar, vatansever üyemiz Mesut Özdoğan'ı ise görevden almışlar. Yazıklar olsun böyle anlayışa.” diyerek kınadı ve yapılanları milletimize ihanet olarak yorumladı. 

“Hukuksuzluğun Karşısında, Üyesinin Yanında Güven Kapısı Türk Eğitim-Sen” sloganı altında İlçe Temsilcileri Eğitim ve İstişare Toplantısı 22-25 Aralık 2016 tarihleri arasında Antalya'da düzenlendi. Toplantıda Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Genel Merkez Yöneticileri, İlksan Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Kıbrıs Türk Memur-Sen Genel Başkanı Kaan Mındıkoğlu ve Yönetim Kurulu, şube başkanları, ilçe temsilcileri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Sendikanın Silivri Temsilcisi Cem Tan da eğitim ve istişare toplantısına katılanlar arasındaydı.

KONCUK: BU ÜLKENİN, MİLLETİN GELECEĞİ İÇİN BEDEL ÖDEMEYE HAZIRIZ
Toplantının açılış konuşmasını Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yaptı. Ülkemizin gerçekten zor günler yaşadığını söyleyen Genel Başkan İsmail Koncuk, şehitlerimize Allah'tan rahmet ve milletimize başsağlığı diledi. Koncuk şöyle konuştu: “Allah aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Türkiye Kamu-Sen olarak ülkemizin birlik ve beraberliği, bölünmez bütünlüğü için her zaman fedakârlık yaptık. Yine bu uğurda bize düşen görev ne ise aynı şekilde davranıyoruz ve davranmaya devam edeceğiz. Bu ülke bizim. Ülkemizin gerçek sahipleri bizleriz. Bu ülkenin gerçek sahipleri olduğumuz için yaşanılan acılar da bizi doğrudan ilgilendiriyor. Elbette sevinçleri herkes paylaşır ama mesele acıları da paylaşabilmektir. Mesele bedel ödemeye hazır olmaktır. Burada bulunan insanların temel özelliği; bu ülkenin, bu milletin geleceği için bedel ödemeye hazır olmasıdır. Bizim en büyük farkımız budur. Tüm şehitlerimizi minnetle, rahmetle yâd ediyorum.”

KONCUK, MESUT ÖZDOĞAN'I UNUTMADI
Terörle mücadele konusuna değinen Koncuk, Silivri'ye de göndermede bulundu. Genel Başkan, “Silivri'de bir okul müdürü, ‘Kürdistan faşizme mezar olacak' diye slogan attırıyor. Bu şahıs okul müdürlüğü sınavında 100 tam puan alıyor. Bölücülükle yargılanmış bu insan şu anda okul müdürü olarak görev yapıyor. Elimde bunun belgesi var. Diğer yandan Silivri'de vatansever, son derece başarılı Mesut Özdoğan kardeşim de müdürlükten azlediliyor. Bu en başta milletimize ihanettir. Terörist bir ruh taşıyan, PKK sempatizanı olan, kripto PKK'lıların, bölücülerin, bir sendikanın eteği altına gizlenmesini engellemeyerek onları kamuda birtakım yerlere getirerek terörle mücadele yapamazsınız. İhbarsa, ihbar ediyorum, hepsinin belgesi var, gerekirse isim isim de çıkarırız. Görüyoruz ki bu sözde sendikal anlayışın ilkesi yok.”


Gündemdeki birçok konunun değerlendirildiği istişare toplantısı dün sona erdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP