Koçer, “Yeniden göreve talibiz” dedi

Koçer, “Yeniden göreve talibiz” dedi

3.12.2021 12:29:41

2014 yılından bu yana Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürüten Nuray Koçer, Ocak 2022'de gerçekleştirilecek olağan genel kurulda 3. Dönem için mevcut yönetimi ile eksiksiz yeniden göreve talip olduklarını açıkladı.

1960 yılında kurulan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odasında genel kurul heyecanı yaşanıyor. KOÇER: ÖRNEK GÖSTERİLİYORUZ

Mevcut Başkan Nuray Koçer, 3. Dönem için ekibi ile eksiksiz olarak yeniden göreve talip olduklarını açıklarken, “Kirada olan bir Oda'da göreve başladık, kira gelirimiz oldu. Dürüst, ilkeli yönetim anlayışımız ile 152 oda arasında örnek gösteriliyoruz. Üyelerimizin takdiri ile hizmete devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 3400 üyesi bulunduğunu belirten Koçer, “Günde 50 kişi ile görüşüyoruz. Üyelerimiz ile her zaman iç içeyiz, halkımızın nabzını daima tutuyoruz. Hayırlısı ile göreve hiç ara vermeden devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

SİLİVRİ BİRLEŞİK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI OLAĞAN GENEL KURULU 23 OCAK'TA

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 2017/Aralık-2018-2019-2020-2021 (11 Aylık) yıllarına ait Olağan Genel Kurulu, 5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu'nun 42. maddesi gereğince 9 Ocak 2022 Pazar günü saat 10:00'da Mega Saray Düğün Salonu, Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi No:20/A Silivri/İstanbul (Gökkuşağı Market Üstü) adresinde yapılacak.

İlk toplantıda çoğunluk sağlanamazsa ikincisi aynı gündem maddeleriyle 23 Ocak 2022 Pazar günü aynı saatte yasal nisapla yapılacak.

DESTEK ARTTIRARAK GELDİ, YENİDEN ADAY

2014 yılından bu yana Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık görevini sürdüren Nuray Koçer, 2018'de güven tazelemesinin ardından 3. Dönem için yeniden aday.

Mart 2014'te zorlu bir seçim maratonundan galip çıkarak Silivri'deki esnaf ve sanatkarların Başkanı olmaya hak kazanan Nuray Koçer, üçüncü dönem için yeniden aday olduğunu ifade etti. İlk seçiminde 595 oy kazanan Koçer, Ocak 2018'de oylarını 1410'a katlayarak güven tazeledi ve göreve devam yetkisini kazandı.

SEÇİME RAKİPSİZ Mİ GİRECEK?

İlk ve ikinci seçimlerinde güçlü rakipleri bulunan Koçer, üyelerinin desteğiyle yetki süresini arttırırken üçüncü döneme şimdiye kadar tek aday olarak hazırlık içinde olarak dikkat çekiyor.

KOÇER “YENİDEN GÖREVE TALİBİZ” DEDİ

2014 yılından bu yana Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Başkanlık görevini başarıyla sürdüren Nuray Koçer, üyeler ve yönetim kurulunun istediği doğrultusunda yeniden aday olduğunu açıkladı. Esnaf Başkanı mevcut yönetim listesini de aynen koruduklarını belirtti.

KOÇER: ESNAFIMIZ İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Esnafa hizmet için tüm gayretlerini ortaya koyarak çalıştıklarını kaydeden ve dünyanın içinde bulunduğu pandemi koşullarında da hizmet anlayışlarından geri kalmadıklarını kaydeden Koçer, aynı performansı üzerine koyarak sürdüreceğini söyledi ve “Bize destek mesajını ileten ve yanımızda olduğunu belirten herkese teşekkür ediyoruz. En önemli gayemiz esnaf ve sanatkarımızın evlerine huzurlu, mutlu ekmek götürmesi. Bu yoldaki temel ilkemiz adalet ve hakkaniyettir. Esnafımızın haklarını savunmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

“ULAŞILABİLİR VE HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Oda olarak içtenlik ve samimiyetle esnaf ile sanatkarlara hizmet yolunda özveriyle çalıştıklarını belirten Nuray Koçer, “İster teşekkür ister derdini anlatmak için Oda'mıza gelen herkes bize kolaylıkla ulaşmıştır. İyi, günde kötü günde, hayırlı işlerinde, dar vakitlerinde kimsenin yüzüne kapımız kapanmamıştır. Zor bir dönemden geçiyoruz ama dayanışma ve çalışkanlıkla her türlü musibetin hakkından geleceğiz inşallah.

“SİLİVRİ'DE ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE, DİMDİK AYAKTA KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yetkimiz, imkanlarımız sınırlı ama içtenliğimiz, kendi içimizdeki dayanışma bu hudutları zorluyor. Yine üyelerimiz ile beraber, bütün fırtınaları atlatacak Silivri'de çalışmaya, üretmeye, dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz.

“YARINLARA UMUTLA BAKARAK SİLİVRİ EKONOMİSİ VE SOSYAL YAŞANTISININ BEL KEMİĞİNİ OLUŞTURMAYA DEVAM DİYORUZ”

Oda yönetimi olarak hizmetlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz.

İlk günden bu yana söylediğimiz gibi “Ben yok”, “Biz var”… Güçlü, kenetlenmiş ve yarınlara umutla bakarak Silivri ekonomisi ve sosyal yaşantısının bel kemiğini oluşturmaya devam diyoruz.Bu vesile ile bir kez daha halkımıza yerli esnaftan alışveriş yapma çağrımızı da yenilemiş olalım. Dayanışma ve kenetlenmeye asıl zor zamanlarda ihtiyaç hâsıl olur ama öncesinde de yoksa er ya da geç sıkıntıya düşmemiz kaçınılmazdır zaten. Silivri halkının yerli ve küçük esnafa destek olması, sahip çıkması kadar, esnaflarımızın da kendi arasındaki dayanışması çok önemli.”

 

 

YORUM YAP