Koçer: Esnafımızın gönlündeki yerimiz bizleri mutlu ediyor

Koçer: Esnafımızın gönlündeki yerimiz bizleri mutlu ediyor

8.01.2018 10:21:13

Nuray Koçer, ekip arkadaşları ile esnaf ziyaretlerini sürdürürken gördüğü ilgi ve alakaya teşekkür etti.

28 Ocak 2018 tarihinde Mega Saray'da düzenlenecek Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde güven tazelemeyi hedefleyen Nuray Koçer, ekip arkadaşları ile birlikte esnaf ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

KOÇER: MAKAMLAR HİZMET YERİ AMA GÖNÜL ALMAYI BİLMEZSENİZ ÇOK ŞEY EKSİK KALIR
“Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” diyen Koçer, bunu sadece seçim vesilesi ile değil görev süresince yaptığının altını çizdi ve şu değerlendirmede bulundu:
“Kapımız her daim sonuna kadar açık oldu, iyi ve kötü günde esnaflarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Esnaflar seçim nedeniyle gelip gelmediğimizi sormuyor bile. ‘Başkan biz gerekeni biliyoruz otur çayımızı, kahvemizi iç' diyorlar bu beni çok mutlu ediyor. İnsanların gönlündeki yerimizi görmek bizleri çok memnun ediyor.
Bulunduğumuz makamlar, görevler hizmet yeri kuşkusuz ama insanların gönlüne giremediyseniz çok şey eksik kalır. Esnafımızın nabzını yoklamaktan, gündemlerine dahil olmaktan keyif alıyoruz. Seçimler, seçimle gelen insanlar için karne günü… Biz öğrenmeye, eksikliklerimizi görerek tamamlamaya yönelik gayretimizi sürdüreceğiz. İlgi ve alakaları için tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Odamızı birlikte yönetmeye, güç ve fikir birliğiyle, güven tazeleyerek yolumuza devam etmeyi esnaflarımızın takdiri ile diliyorum” dedi.

“Çok güzel bir ekibimiz var, ilk günkü heyecanla, artan tecrübemiz ve çalışma şevkimiz ile hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuşan Koçer tüm esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.
Haber Merkezi

YORUM YAP