Koçer: Başkanlık değil, kardeşlik yaptım

Koçer: Başkanlık değil, kardeşlik yaptım

24.01.2022 13:52:34

 

  1. dönem için genel kurulda güven tazeleyen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, kongrede üyelere içtenlikle hitap ederken, nereden geldiğini unutmadığının altını çizdi.

 

23 Ocak Pazar günü Mega Saray'da düzenlenen olağan genel kurulda Nuray Koçer ve ekibi 3. Dönem için güven tazeledi.

Tek aday, salgın ve olumsuz hava şartlarına rağmen genel kurula katılım oldukça yoğundu.

YOĞUN KATILIM

CHP, MHP, AK Parti, DP, BBP, Gelecek Partisi, Oda ve STK temsilcileri, meclis üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar Koçer ve ekibini bu önemli günlerinde yalnız bırakmadılar.

KOÇER: BAŞKANLIK DEĞİL KARDEŞLİK YAPTIM

Genel kurulda katılımcılara hitap eden Nuray Koçer, “Bizler nereden geldiğini bilenlerdeniz. Sanayi Sitesine arabanın altında şanzıman sökerek çıktığımız bu yolda bugün sizlere bir başkan olarak değil kardeşiniz, oğlunuz olarak hitap ediyorum. Ben başkanlık değil kardeşlik yaptım. Üyelerimiz de bana ağabeylik, ablalık yaptılar” diyerek üyelerine içtenlikle seslendi.

TEŞEKKÜR

Kredi Kefalet Kooperatifi ve Başkanı Sebahattin Öpçin'e “Esnafımı mağdur etmediler” diyerek teşekkür eden Koçer, “Zor şartlar altında görev yaptık ama dik durduk. Masanın altına girmedik Mücadeleyi asla bırakmadık. Bu zorlu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen üyeler kadar yönetim kuruluma da teşekkür ediyorum” dedi. Koçer, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, STK Temsilcilerinin de desteklerini unutmadı.

“ÖRNEK ODAYIZ”

“Esnaf ve sanatkarların emeğini yedirmedim” diyen Koçer, 152 oda içinde Silivri'nin örnek teşkil ettiğini belirtirken Vergi Dairesi, SGK, personeline borcu olmayan, kira geliri ve kasasında parası olan oda olduklarının altını çizdi.

“KAPIYI TAMAMEN SÖKECEĞİM”

“Odamızın kapısı her kese her zaman açık” diyen Koçer, “Esnaf Odası, üyelerin evidir. Varsa bir sıkıntı önce bize, her daim bize geleceksiniz. Üstesinden gelemeyeceğimiz sıkıntı da olmaz.Göreve geldikten sonra 10-15 sene odaya gelmeyen üyeler ile karşılaştım. “Kapı hep açık” ifadesi kullanılıyor. Buradan söylüyorum tamamen yerinden sökeceğim” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

YORUM YAP