
Stat: Silivri
Hakemler: Tayfun Yurdakul, Onur Silsüpür, Barış Özdemiroğlu
Kılıçlıspor: Burak 7, Efe 7, Onur 7, Veysi 7, Yüksel 7, Oğuzhan 7 (76’ Akın 5), Özkan 7 (64’ Ebubekir 6), Cem 7, Zekeriya 7 (81’ Fatih 4), Tahir 7, Ümit 7
Akalanspor: Güray 5, Mehmet 5, Yakup 5, Alpay 5, Oğuz 5, Recep 5, Serhat 5, Selçuk 5, Erdal 5, Sercan 5 (46’ Hüseyin 5), Emrah 5 (51’ İbrahim 5)
Skor: 7-1
Goller: 4’ Efe, 5’ Zekeriya, 39, 44’ Yüksel, 51’, 75’ ve 84’ Cem (Kılıçlı), 74’ Mehmet (Akalan)
Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası ev sahibi Kılıçlı’nın oyun üstünlüğü ile oynanan maçta fark da kaçınılmaz oldu. Akalan takımının genç ve tecrübesiz oyuncuları karşısında iyi bir performans sergileyen Kılıçlılı oyuncular maçta ilk golü 4.dakikada Efe ile buldu. Erken gelen golle birlikte orta alanda da açıklar veren Akalan takımı 5.dakikada Zekeriya’nın golüne engel olamadı ve maç bir anda 2-0 oldu. Maçın 39.dakikasında Kılıçlı takım kaptanı Yüksel durumu 3-0’ taşıdı. İlk yarının uzatmalarında Yüksel kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü kaydetti 4-0. İlk yarı ev sahibi takımın 4-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya da aynı dizilişle devam eden Kılıçlıspor 51.dakikada Cem’in attığı golle maçı 5-0 yaptı. Kılıçlı defansının hatasını affetmeyen Akalanlı oyuncu Mehmet 74.dakikada durumu 5-1 yaptı. 75.dakikada Cem Kılıçlı adına gole cevap verdi ve durum 6-1 oldu. Maçta son gol 84.dakikada yine Cem’den geldi ve müsabaka 7-1 olarak tamamlandı.