Kids minikleri, sevimli dostlarını ziyaret etti

Kids minikleri, sevimli dostlarını ziyaret etti

10.10.2016 04:07:22

AKD Kids Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Silivri Belediyesi Küçük Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kimsesiz hayvanları ziyaret etti.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nünü AKD Kids Anaokulu da kaydetti. Öğrenci ve öğretmenler her birlikte Silivri Belediyesi Küçük Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi'ne gitti. Burada kimsesiz hayvanları ziyaret eden minikler, elleri boş gitmedi. Sevimli dostlarına yiyecek de götürdüler. Yetkililerden Küçük Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi ve burada bulunan hayvanlar hakkında bilgi aldılar.
Kimsesiz kalanların toplanarak burada gerekli bakımlarının yapıldığı ve beslendiklerini yerinde görme fırsatı bulan Kids Anaokulu minikleri, aileleriyle birlikte de onları sık sık ziyaret etmeye karar aldı.
Sevimli dostlarıyla güzel vakit geçiren minikler, onlarla arkadaşlık edebilmek için hekimden detaylı bilgi aldılar. Merak ettiklerini sorarak haklarında çok daha fazla şey öğrendiler.
AKD Kids Anaokulu öğretmenleri, kendilerine ağırlayarak ilgi gösteren ve bilgi paylaşan Silivri Belediyesi Küçük Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine öğrencileri adına teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP