İtfaiye Müdürlüğünde minik yürekler

İtfaiye Müdürlüğünde minik yürekler

10.10.2016 04:06:51

Liderim Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla ziyaret ettikleri müdürlükte hem deneyim yaşadılar hem bilgilendiler.

Liderim Anaokulu öğrencileri, Fatma Tepe'nin öğretmenliğinde 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kaydedilen ve İtfaiyecilik Haftası olarak da bilinen Yangından Korunma Haftası dolayısıyla Silivri İtfaiye Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Yetkililer tarafından ilgiyle karşılanan öğrenciler, müdürlüğü gezdi. Daha sonra itfaiyeciler tarafından yangının anı yapılması gerekenler, zararları, korunla yolları, alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirildiler. İtfaiye ekiplerinin yangın söndürmede kullandıkları araca yakından görüp inceleme fırsatı buldular. Söndürme anında kullanılan içi su dolu tankerler, köpük depolanan ve püskürtülen aygıtlar, yükseklere uzanan merdiven, kazma, kürek, ip, çengel, hortum ve benzer araçlar miniklere gösterildi. İtfaiye aracına binerek heyecanlı anlar yaşayan miniklerin bu deneyimi de keyifli anlara neden oldu. Öğrenciler, merak ettiklerini hiç çekinmeden sordular.
Liderim Anaokulu öğrencilerinin ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetlerini ifade eden İtfaiye personeline, öğretmen Fatma Tepe de öğrencileri adına ilgileri ve paylaştıkları önemli bilgiler için teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP