Kaynarca’dan Bozdağ’a cezaevi teşekkürü

Kaynarca’dan Bozdağ’a cezaevi teşekkürü

7.10.2022 12:57:25

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçemize gerçekleştirdiği ziyaret esnasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aracılığı ile Adalet Bakanlığına cezaevi isim değişikliği talebini iletti. Adalet Bakanı da Silivri halkının talebine kayıtsız kalmayarak ilçemizin adı ile anılan cezaevi isminin Marmara olarak değiştirilmesine onay verdi. AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Adalet Bakanını ziyaret ederek teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'dan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a cezaevi teşekkür ziyareti. Kaynarca, Adalet Bakanı ziyaretine ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'ı TBMM'deki Bakan Odasında ziyaret ettik. Şehrimizin adının cezaeviyle anılmasından rahatsız olan Silivrili hemşehrilerimizin değişiklik talebini yerine getirdikleri için teşekkürlerimizi ilettik.

Bilindiği gibi Adalet Bakanlığımız Silivri Cezaevi'nin isminin değiştirildiğini duyurarak, yeni isminin Marmara Cezaevi olduğunu açıklamış, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü yazan tabela da, Marmara Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü olarak değiştirildi.”

Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP