Kavaklı yeni yatırımlara kavuşuyor

Kavaklı yeni yatırımlara kavuşuyor

27.04.2021 16:18:14

Kavaklı Kapalı Pazar yeri inşaatı doludizgin devam ederken, Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Servis İstasyonu ve parkın yapımı için bağışçı Kenan Nakip ve Nükhet Nakip'le protokol imzası sonrasında imalat hazırlıkları hız kazandı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Harun Akkan ve Proje Koordinatörü Tarık Gürleyen ile birlikte Kavaklı Mahallesinde yapımı devam eden, 800 m2 alanda kapalı pazaryeri ve Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Servis İstasyonu çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

KAPALI PAZAR YERİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Kavaklı'ya kazandırılması planlanan kapalı pazar yerinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Esnaflar ve vatandaşlara modern imkanlarda bir pazar yerinin kazandırılmasını planladıklarını belirten Başkan Yılmaz, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti.

PROTOKOL İMZALANDI ÇALIŞMA BAŞLIYOR

Kavaklı Mahallemizde belediyeye ait arsa üzerine Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Servis İstasyonu yapılması amacıyla hayırsever Kenan Nakip ve Nükhet Nakip ile protokol kısa bir süre önce imza altına alındı. Önümüzdeki günler temel atmanın da gerçekleştirilmesi bekleniyor.

 

YORUM YAP