Kavaklı’nın 15. kupa gururu

Kavaklı’nın 15. kupa gururu

13.04.2017 09:54:53

Kavaklı Ortaokulu takımı, Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'nda aldığı İlçe Üçüncülüğü ile sezonun 15. kupasını kazanmanın haklı gururunu yaşadı.

Kavaklı Ortaokulu, Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü Şehit Ömer Halisdemir Sezonu 2016-2017 Okul Sporları kapsamında düzenlenen etkinliklerde adından yine başarıyla söz ettirmeyi bildi. En son Yıldız Erkekler Futbol Müsabakası Silivri Üçüncüsü derecesini alan okul, sezon boyunca aldığı kupalara 15.'sini ekledi. Beden öğretmeni Melis Başbunar tarafından çalıştırılan okul takımları, gösterdikleri başarılar ve aldıkları ödüllerle yönetici, öğretmen ve velilerine büyük gurur yaşattı.

YAVUZ: BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR
Okul Müdürü Alpay Yavuz, “Yıldız Erkekler Futbol Müsabakası Silivri Üçüncüsü olarak aldığımız kupa, bu yıl Şehit Ömer Halisdemir sezonunda aldığımız 15. kupa olarak diğerlerinin yanında yerini aldı. Başarı asla tesadüf değildir. İstemek ve çok çalışmak gerekir. Kavaklı olarak sportif anlamda başarılı bir yıl geçiriyoruz. Başta öğretmenimiz Melis Gümüş Başbunar ve mücadele eden öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik eder, okulumuz adına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP