Kavaklı Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı hizmet vermeye başladı

Kavaklı Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı hizmet vermeye başladı

26.06.2021 11:23:51

İki ay gibi kısa bir sürede imalatı tamamlanan Kavaklı Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başladı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın, “Vatandaşlarımız hem pazar alışverişlerini rahatlıkla yapacak hem de sosyal etkinliklerini keyifle gerçekleştirebilecek” ifadeleri ile tarif ettiği Mahalle sakinlerinin uzun yıllardır beklediği Kavaklı Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı 750 m² alan üzerine inşa edildi. İçerisinde yerel üretici pazarı ve mahalle pazarının yer alacağı pazar yerinde; kına, nişan ve düğün gibi etkinlikler de düzenlenebilecek. Çalışmanın tamamlanması ile Kavaklı Mahallesi sakinleri hem rahat ve konforlu alışveriş imkânı hem de keyifli vakit geçirebilecekleri bir sosyal alana kavuştu.

Kavaklı Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Etkinlik Alanı geçtiğimiz hafta itibariyle hizmet vermeye başladı. Duyurusu Silivri Belediyesi tarafından şöyle yapıldı: “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kavaklı Mahallemizde yapımını tamamladığımız Kapalı Pazar Yeri hizmete girdi. Halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP