Kavaklı’dan Halep’e sevgi köprüsü

Kavaklı’dan Halep’e sevgi köprüsü

16.12.2016 10:06:32

Kavaklı'nın küçük yürekleri insanlık adına yaptıkları anlamlı desteklerini Halep'e göndererek sevgi köprüsü kurdu.

Halep'de yaşanan zülm nedeniyle yaşam mücadelesi veren halka, Kavaklı İlk ve Ortaokulu ailesi de sessiz kalmadı. Yardım kampanyası düzenlenerek okuldan Halep'e uzaman bir sevgi köprüsü kuruldu. İlk hafta sonunda toplanan kuru gıda yardımları özenle hazırlanarak kolilere yerleştirildi.

YAVUZ: GEÇ KALMADINIZ, BİR DESTEK DE SİZDEN OLSUN
Okul Müdürü Alpay Yavuz, yaptıkları desteğin anlamını açıklarken destek çağırısında bulundu: “Küçük yüreklerin insanlık adına yaptıkları bu anlamlı ve büyük destek umarım dünyada savaşların bitmesine, insanların mutlu yaşamasına vesile olur. Ay sonuna kadar her hafta sonu toplanan yardımları göndereceğiz. Geç kalmadınız, bir destek de sizden olsun.”

““İNSANLIK GÖREVLERİNİ” YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIKLARINI GÖRMEK GURUR VERİCİ”
Okul Müdürü, öğrencilerinin kampanyaya olan ilgi ve duyarlığından dolayı duyduğu gurur ve mutluluğu da şöyle ifade etti: “Karşılıksız bir sevgiyle hazırladıkları kolileri Halep'e yardım toplanan merkeze gönderen öğrencilerimin "İnsanlık Görevlerini" yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını görmek benim gibi bir eğitimci için gurur tablosudur. Çünkü yüreği sevgi ile doldurulmuş, yardım etmenin ve paylaşmanın huzurunu öğrenmiş olandan zarar gelmez. Ondan terörist olmaz, insan olur insan.”


Renginar SALİ

YORUM YAP