Kasarcı, Hikâyenin özeti inandık ve başardık

Kasarcı, Hikâyenin özeti inandık ve başardık

17.04.2024 11:17:03

TFF 2. Lig için Play-Off biletini garantileyen Silivrispor'da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, “Zor maçlar çıkardık çoğunda yalnızdık inanıyorum ki final maçlarında daha kalabalık olacağız” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta onurlu mücadelesi sürdüren Silivrispor zorlu lig maratonunda liglerin bitmesine az bir zaman kala Play-Off oynamaya hak kazandı. Son oynanan deplasman maçında Fatsa Belediyespor'u 4-1 yenen takımda keyifler yerinde. Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı yaptığı değerlendirmesinde; “Ligin ilk açılış maçında aldığımız sonuçla biz ne yaptık paniğine asla kapılmadık. Kurduğumuz takımın kalitesini, sahnelenen futbolun derecesini iyi biliyorduk. Paniğe kapılmadan yere sağlam basarak emin adımlarla ilerledik. Geldiğimiz noktada lig bitimine iki hafta kala Play-Off biletini hak ettik. Bu başarıya şaşırmadım. Zaten inancı olan bir insan yaptığı işin sonucuna şaşırmaz da.

2. LİGİN HEYECANINI YAŞAYACAĞIZ
Bizim için lig bitti şimdi bambaşka bir serüven başlıyor. Eleme heyecanı burada tüm şartlar eşit olursa bizi kimse durduramaz. Hala lig başındaki aynı inançtayım sonucuna şaşırmayacağım. Nazara inanırım, kem gözler uzak olduğunda bizler yeni sezonda 2. ligin heyecanını yaşamaya ve yaşatmaya hazırlanacağız.

HİKAYENİN ÖZETİ İNANDIK VE BAŞARDIK
Başta da belirttiğim gibi zor maçlar çıkardık, hatta çoğunda da yapayalnızdık. Rüştünü ispat etmiş bir yönetim olarak final maçlarımızın daha kalabalık olacağını düşünüyorum. Bizlere inanan ve daima yanımızda olan, yanımızda olduğunu hissettiren herkese teşekkürler. Ayrıca Kulüp emektarlarımızdan, oyuncularımızdan, teknik heyetimizden, taraftarlarımızdan, idmanlarımızı takip edenlerden hemen herkesten Allah razı olsun. İnandık ve başardık bu hikayenin en kısa özeti budur” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP