Karabulut: Forma aşkıyla savaşan gençlerimiz var

Karabulut: Forma aşkıyla savaşan gençlerimiz var

6.07.2020 09:17:20

Silivrispor'da tüm genç takım kadrosu yeni sezon öncesi yoğun bir idman programına dahil edilerek gelecekteki A takım kadrosuna girebilmek adına var gücüyle çalışıyor.

 Yapılan çalışmalar hakkında bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor altyapılar Sorumlusu Hayrettin Karabulut; “Göreve geldiğimizden bu zamana kadar geçen süreçte ve yaptığımız her beyanatta sportif faaliyetlerde altyapıların ne denli önemli olduğunun vurgusunu yapmaktayız. Geldiğimiz noktada sadece biz değil tüm kulüpler altyapılarına ağırlık vermeye başladılar. Bu sezon başı 4 genç oyuncumuzla sözleşme imzaladık ve bu isimlerle lig maçlarında mücadele ettik. Gördük ki gençlerimiz kendilerine şans tanındığında tüm varlıklarını ortaya koymakta ve mücadelelerini forma aşkıyla vermektedirler. Yaklaşan yeni sezonda da aynı düşünce ile hareket etmekteyiz.

"GENÇ CEVHERLER ÇIKIYOR"

Geçtiğimiz sezondan 4 oyuncumuz ve yeni sezonda da kadroya dahil edeceğimiz gençlerimizle geleceği aydınlık bir Silivrispor hayalimizi gerçekleştirme niyetimiz oldukça samimidir. 19 genç oyuncumuzla idmanlarımıza devam ediyoruz. A takım hocamız Sertan Güriz ile birlikte altyapı hocalarımız dikkatle idmanları takip edip organizesini birlikte yapmaktalar. İnanıyorum ki bu genç cevherler iyi işlendiğinde geleceğin Silivrispor'unun gerçek temelleri olacaklardır.

"YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ"

Sporda özellikle de futbolda geleceğin altyapılarda olduğunun bilincindeyiz. İşte bu bilinçle yatırımlarımızı yapmaktayız. Geleceğimizi sağlam temellere atmanın huzurunu yaşıyoruz. İki sezon içinde kendi özvarlıklarıyla mücadele eden bir Silivrispor hayal değildir. Biliyoruz ki şans verildiğinde gençler sizleri kesinlikle yarı yolda bırakmayan gerçek neferlerdir. Silivri'nin ve Silivrispor'un futbolda geleceği emin ellerdedir. Geleceğimiz A takım seviyesinde en iyisini yetiştirerek mücadeleye ilçe halkının gücünü katmakla kurtulacaktır. Sportif gelecek için çok çalışıyoruz ve bu çalışmada da kesinlikle yorulmuyoruz” dedi.

  1. Yavuz Hano Yavuz Hano

    Deyerli hayrettin karabulut eminim Silivri altyapı çalışmasında çok büyük katkısı olacaktır tabiki fıtbol tecrübeside vardır

YORUM YAP