KALİTELİ VE HESAPLI OTO YEDEK PARÇA & AKSESUAR Korsanlar Otomotiv’de

KALİTELİ VE HESAPLI OTO YEDEK PARÇA & AKSESUAR Korsanlar Otomotiv’de

25.03.2016 15:47:53

Korsanlar Otomotiv Oto Yedek Parça & Aksesuar, iki buçuk yıldır bölge müşterilerine ürün tedarik ediyor. Yedek parça sektöründe fark yaratan çalışma anlayışıyla dikkat çeken Korsanlar Otomotiv, teknoloji ve stok otomasyonu sistemlerine yaptığı yatırımla müşteri memnuniyeti adına önemli bir adım attı. Akıllı bir veri tabanı sayesinde stok giriş çıkış işlem hareketlerini takip eden Korsanlar, bu sayede yedek parça ve aksesuar ihtiyacı olan müşterilerinin aradıklarını kolayca bularak hızlı bir şekilde teslim ediyor. Her geçen gün ürün portföyünü genişleterek yoluna devam eden Korsanlar Otomotiv'in genç patroniçesi Demet Korsan, “Yaklaşık 8 bin kalem ürün bulunduruyoruz. Böyle bir ürün çeşitliliğinde bile sorulduğunda elimizde olmayan ürün çıkabiliyor. Otomotiv ürünlerini oluşturan pazar inanılmaz derin. Sektörün dibi yok.” diyor.

ÇEŞİTLİ MARKALARIN FARKLI ARAÇ TİPLERİNE UYGUN PARÇALARI CAZİP FİYATLARLA SİZLERİ BEKLİYOR
Fiat ve Renault grubu ağırlıklı olmak üzere akla gelebilecek tüm araç markalarının orijinal veya muadil yedek parçasını bulabilirsiniz. Eğer istediğiniz ürün yoksa bile Korsanlar Otomotiv sipariş vererek sizi çözümsüz bırakmıyor. Elektrik, motor ve mekanik aksam, fren aks grubu, kaporta grubu, ön takım grubu, sarf malzemeler grubu, rulman grubu, iç ve dış aksesuar grubu, lastik grubu, plastik aksam grubu, motor yağı ve katkıları, mobil yaşam ürünleri, bujiler, aydınlatma ürünleri, debriyaj setleri, her araca uygun filtre setleri (yakıt, polen, yağ, hava), yürüyen aksam ve direksiyon, oto temizlik, koku, boya ve bakım ürünleri, ısıtma ve soğutma parçaları, silecek, paspas, triger seti, aks, balata yani aracınızın bakım ve onarımı için gerekli olan her şey Korsanlar Otomotiv'le ayağınıza geliyor. Çeşitli markaların farklı araç tiplerine uygun parçalarını cazip fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz. Haftanın altı günü sabah 08.00'da mesaiye başlayan Korsanlar, yaz döneminde akşam 20.00'a kadar hizmetinizde…

“EN İYİ ÜRÜNÜ, EN UYGUN FİYATLA ULAŞTIRMAKÇABASINDAYIZ”
Aydın Üniversitesinde tam burslu (%100) okuduktan sonra lisans öğrenimini tamamlayan Demet Korsan, Silivri'de iş bulamayınca babasının iş kurma düşüncesiyle kendisini Korsanlar Otomotiv'in içinde buldu. Muhasebe ve finansman mutfağında pişen Korsan, detaycı, dikkatli ve titiz çalışmasıyla işinin her alanında aktif görev yapıyor.
Sanayinin en genç bayan işletme sahibi olmasıyla da dikkat çeken Korsan, “Henüz 2,5 yıllık bir geçmişimiz var. Yeni bir işe başladığınız zaman diğerlerinin arasından ancak elinizdeki stok, fiyat seçenekleri ya da müşteriye karşı tutumunuzla sıyrılabilirsiniz. Biz üçünü de müşterimize sunmaya çalışıyoruz. En iyi ürünü, en uygun fiyatla ulaştırmak çabasındayız. Bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ederiz. Kaliteli hizmeti uygun fiyata almak için herkesi Korsanlar Otomotiv'e bekliyoruz.” diye konuştu.


Hazal BAŞARAN

  1. Mert eroglu Mert eroglu

    Yapmayin nesi hesapli? Silecek takimlari bile 100 liraya yakın satiyorlar hemde arabaya uymuyor

YORUM YAP