KAGİD’ten ÇYDD’ye bir destek daha

KAGİD’ten ÇYDD’ye bir destek daha

26.10.2023 14:23:00

Silivri Kadın Girişimciler Derneği önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de düzenledikleri ikinci el kıyafet satışı kampanyasından elde ettikleri gelirin bir kısmını kız çocuklarının eğitiminde değerlendirilmesi ricası ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yöneticilerine ilettiler.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkan ve Yöneticileri, bir süre önce düzenledikleri ikinci el kıyafet kampanyasından elde edilen gelirin bir kısmını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne teslim ettiler.
KAGİD Başkanı Öznur Kırkıcı, yönetim kurulu üyeleri Gizem Özkanlı ve Belma Bulut Keleş ile beraber, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği merkezini ziyaret ederek kampanyadan elde ettikleri gelirin bir kısmını Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu'na kız çocuklarının eğitim desteğinde değerlendirilmesi amacıyla teslim etti. Kırkıcı, böyle bir imkanı sunmaktan duydukları mutluluğu paylaşıp destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Çeşmecioğlu da bağışçılarına teşekkür ederken, burs ihtiyacı olan birçok öğrencinin olduğunun altını çizerek, toplumun bu konuda daha duyarlı olması temennisi ile KAGİD üyelerine gayretlerinden ötürü duydukları memnuniyeti ifade etti.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP