KAGİD’ten çifte kutlama

KAGİD’ten çifte kutlama

8.05.2018 09:52:44

Öznur Kırkıcı'nın Komisyon Başkanlığını üstlendiği Silivri Kadın Girişimciler Derneği Kültür ve Sosyal Faaliyetler Komisyonu Anneler Günü ve Hıdırellez'e özel keyifli organizasyonuyla katılımcılarına unutulmaz anlar yaşattı.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri Öznur Kırkıcı'nın Kültür ve Sosyal Faaliyetler Komisyonu Başkanlığı ve Yasemin Yıldız İçer, Aysun Karasu Akçay, Nazan Öztürk, Elif Özvarnalı ve Sultan Aydın'ın üyeliğinde Çeltik'te Çamlık Et Lokantasında düzenlenen üyelerin aile büyükleriyle katıldığı muhteşem bir etkinlikle hem Anneler Günü hem de Hıdrellezi kutladılar.

ELMASLI KAGİD'E KATILDI
Dernek Başkanı Gülgün Narinç'in selamlama ve hoşgeldiniz konuşmasıyla başlayan etkinlikte dernek bünyesine yeni üye olarak katılan Zeynep Elmaslı'ya da belgesi takdim edildi.
MÜZİK, EĞLENCE VE RENKLİ ANLAR
Dernek Üyelerinden Elif Özvarnalı'nın güzel sesiyle renk kattığı programa Canan Aksu da müziğiyle eşlik etti. Öznur Kırkıcı'nın seslendirdiği şiir, duygusal anların yaşanmasına yol açarken, program süresince sürprizler katılımcıların keyfi ve neşesine eşlik etti. Anne kurabiyesine iliştirilen maniler, tokuşturulan yumurtalar, yakılan ateşten Hıdrellez'e uygun atlayışlar program süresince katılımcılara güzel anlar yaşattılar.
KAGİD'in etkinliğine evsahipliği yapan Çamlık Et Lokantasının işletmecileri Selami Değirmenci ve Kamil Çelik de konuklarıyla yakından ilgilendi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP