KAGiD’ten çalışma takvimi istişaresi

KAGiD’ten çalışma takvimi istişaresi

23.09.2019 10:13:28

Gülgün Narinç Başkanlığında ve Kurucu Başkan Aynur Süleymanoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştirilen Silivri Kadın Girişimciler Derneği toplantısında, komisyon ve üyelerin önerileri doğrultusunda gelecek faaliyet takvimi üzerine istişarede bulunuldu.

Dernek üyesi Simge Kandemir Kesen'in eşi ile birlikte sahibi olduğu işletme Şevket Kır Bahçesinde Cumartesi sabahı gerçekleştirilen kahvaltı programı içerisinde Silivri Kadın Girişimciler bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar, yapılamayanları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi hedefledikleri faaliyet içeriklerini komisyon başkanlarının açıklamaları çerçevesinde değerlendirdiler.
Dernek Başkanı Gülgün Narinç, dernek üyeleri arasında dayanışma ve beraberliğin yanı sıra sosyal içerikli çalışmalar ve üyelerin iş hayatlarında karşılaştığı ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitli eğitimlere önem vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Derneğin gündeminde ayrıca iki yılık aradan sonra bir de Şubat ayında genel kurul gündeminin yer aldığına değinildi.
Kadına şiddet ve çocuk istismarı konusunda kurumsal duyarlılıklarını Kadın Girişimciler, sadece belli olayların gündeme gelmesi çerçevesinde değil her daim toplumun dikkatinde tutmak gerektiğini vurguladılar. Bu konuda dernek yönetimi Silivri Belediyesi ile işbirliği içinde hazırladığı çalışmaları önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladıklarını paylaştılar.
Dernek kurucusu Aynur Süleymanoğlu örnek kadın varlığı ve dayanışmasının da KAGİD çalışmaları arasında her daim taze tutulmasının getireceği faydaya işaret etti.
İhtiyaç sahibi kadınlar ve kız çocuklarına destek, yeni üye çalışması, iş hayatının yeni gelişen ihtiyaçları ve gündemlerine yönelik eğitim faaliyetleri, panel, seminerler, kültür sanat çalışması çerçevesinde tiyatro oyunu sergilemek dernek üyelerinin önerdiği çalışma başlıkları olarak öne çıktı.
Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Encümenin 11 Eylül, imar gündemi

YORUM YAP