KAGiD’ten 5. yıla özel kitap

KAGiD’ten 5. yıla özel kitap

16.06.2017 12:08:41

Silivri Kadın Girişimciler Derneği 5. yılında üyelerinin iş ve yaşam tecrübelerini aktardıkları Hürhaber Gazetesi söyleşilerini kitap haline getirdi. Üyelerin başarı serüvenlerini ölümsüzleştiren yayın asıl kahramanlarının eline geçti...

Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri ile Hürhaber Gazetesi'nin yaptığı söyleşileri içeren, derneğin 5. Yılına özel kitabın basımı Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler komisyonun çalışması olarak tamamlanarak üyelere ulaştı.
Komisyon Başkanı Dilek Dönmez konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen derneğimiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonunda birlikte çalıştığım arkadaşlarım Sevginar Sali, Nursel Erel, Dilek Sırdaş, Seda Şahin ve Burçin Genç'e teşekkürler” dedi.
Dernek Başkanı Aynur Süleymanoğlu, kitabın basımı ile ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Hürhaber Gazetesi'nde Sevginar Sali'nin Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri ile yaptığı röportajlar kitap oldu. Bu özel çalışma için Derneğimizin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum.”
Kitap heyecanını paylaşan Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali, “Hürhaber olarak, Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri ile yaptığımız söyleşilerin kitap olarak ölümsüzleştirilmesinden çok mutlu olduk... Gazetemiz ve gazeteciliğimize kıymetli yaşam öyküleri, deneyim ve görüşlerini emanet eden herkese teşekkürler...” şeklende konuştu.
Silivri KAGİD üyeleri 5. yıllarına özel kitapta derneğin kuruluşuna önderlik eden SİAD Başkanı Merhum Kadir Baran'ı da unutmadı.

BAŞKANIN SUNUŞU
Kitabın giriş bölümünde Dernek Başkanı Aynur Süleymanoğlu'nun sunuşu şu şekilde yer aldı: “Silivri Kadın Girişimciler Derneği Ekim 2010 yılında kurulmuş olup, ailemizin üyeleri yenilikçi, gelişime açık ve iş dünyasına katkı sağlamaya gönül vermiş, Silivri'de faaliyet gösteren iş yöneten, kadın gücünü oluşturan başarılı, cesur girişimci kadınlardan oluşmaktadır.
Dernek olarak iş kadınları arasında dayanışmanın geliştirilmesini, kadınların iş hayatında etkin rol üstlenmesini hedefliyoruz. İstihdam yaratacak girişimlere destek olmak amacıyla birçok projeler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Daha güzel bir gelecek için, Kadın Girişimcinin bilincini ve bilinirliğini arttırmaya, ekonomik ve sosyal statülerini geliştirmeye yönelik faaliyetler çalışmalarımız arasındadır. Çünkü kadınların iş hayatındaki varlığı kalkınmanın en önemli göstergesidir. Gelişmiş bir ekonomi ve gelişmiş bir demokrasi; iş dünyasında kadın istihdamının arttırılmasına ve kadının sosyal statüsünü yükseltilmesine bağlıdır. Derneğimiz bünyesinde yapılan sayısız faaliyetin dışında şahsımı en memnun eden ve guru duyduğum başarımız, Silivri KAGİD'in olması gereken adil, saygın, tarafsız, çalışkan, şeffaf, güvenilir bir kurumsal kimlik oluşturması ve bağlı olduğumuz TRAKYASİFED ve TÜRKONFED'teki temsil gücüne olan katkımızdır.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP