KAGiD’te sağlıklı beslenme gündemi

KAGiD’te sağlıklı beslenme gündemi

20.08.2020 11:40:59

Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri Gülgün Narinç Başkanlığında salgın dolayısıyla ara verdikleri etkinliklerine Diyetisyen Fatmagül Tuna'nın katılımlarında sağlıklı beslenme semineri ile devam ettiler.

Diyetisyen Fatmagül Tuna, Silivri Kadın Girişimciler Derneği'nin Nedret Kahraman'ın Başkanlık yaptığı Sağlık Komisyonu'nun daveti üzerine salgın sürecinde sağlıklı beslenme, uyku düzeni ve stres yönetimi konularında bilgilendirmede bulundu.
Dernek Başkanı Gülgün Narinç, yönetim kurulu ve bazı üyelerin katılımları ile düzenlenen programda Diyetisyen Fatmagül Tuna, salgından korunmak için beslenme ve yaşam tarzında dikkat edilmesi gereken konulara dikkat çekti. Sağlıklı beslenme, stresten uzak durmak, düzenli uyku, C ve D vitamin takviyeleri ile doğal destekler konusunda önerilerde bulunan Tuna, egzersizlerin hayatımızda mutlak suretle yer alması gerektiğinin de altını çizdi.
Seminer sonunda Dernek Başkanı Gülgün Narinç ve Sağlık Komisyon Başkanı Nedret Kahraman, Fatmagül Tuna'ya paylaştığı değerli bilgiler dolayısıyla buket çiçek takdim ederek teşekkür etti.

YORUM YAP