KAGİD’te Medya ile iletişim gündemi

KAGİD’te Medya ile iletişim gündemi

27.06.2022 11:45:54

Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri, Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Üyeler Arası İletişim Komisyonunun organizasyonunda bir araya gelerek medya ile iletişimi konuştu, deneyimlerini paylaştılar. KAGİD Ailesi üç yeni üyeyi de saflarına kattı.

site içih (3)

 

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Üyeler Arası İletişim Komisyonunun düzenlemiş olduğu interaktif Medya ile İlişki Yönetimi konulu kahvaltı programı Şevket Kır Bahçesinde Dernek Başkanı Öznur Kırkıcı'nın ikramı ile gerçekleştirildi. Dernek üyelerinin yanı sıra programda bir önceki dönem başkanı Gülgün Narinç de hazır bulundu.

site içih (4)


KIRKICI, BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU


Bir açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Öznur Kırkıcı, dernek gündemindeki konular hakkında üyeleri bilgilendirdi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile görüşme, Dernek yeri, SMA hastası ASEL için dernek olarak yürütülen çalışmaları anlattı.

site içih (5)


MEDYA İLE İLİŞKİ YÖNETİMİ KONUŞULDU


Toplantıda kahvaltının ardından sırası ile Gizem Özkanlı Çelikkol'un Başkanlığındaki komisyon üyeleri Sevginar Sali- basın ayağı, Dilek Sırdaş-sosyal medya ve internet aktivasyonu, Gizem Özkan Çelikkol-hukuk boyutunu, Emine Tahsinkaya-instagram ve Serap İnce-sosyal medya satış boyutuna ilişkin hazırladıkları konular hakkında bilgilendirmede bulundular.

site içih (6)


KOMİSYON BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ


Silivri Kadın Girişimciler Derneği Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Üyeler Arası İletişim Komisyonun Başkanı Gizem Özkanlı Çelikkol, etkinliğin organizasyonu için Şevket Kır Bahçesi adına Simge ve Şevket Kesen'e, kahvaltı ikramı için Dernek Başkanı Öznur Kırkıcı ile komisyon üyelerine teşekkür etti.

site içih (7)


YENİ ÜYELERE BELGE VE ROZETLERİ TAKDİM EDİLDİ


Toplantıda Börü Ticaret olarak faaliyetlerini sürdüren Hülya Koç, Ebru Mimarlık Yapı Malzemeleri olarak faaliyet gösteren Ebru Bögrek'in üyelik belge ve dernek rozetleri takdim edildi. Yeni üye Özalp Makine Tarım Sanayi olarak hizmet veren Hülya Özalp'in ise özel mazereti dolayısıyla organizasyona katılamadığı ve üyelik belgisi ile rozetinin bir sonraki programda takdim edileceği açıklandı.

site içih (8)

 

KOMİSYON ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ


Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Üyeler Arası İletişim Komisyonu üyelerine Dernek Başkanlığınca etkinlik dolayısıyla teşekkür plaketleri Dernek Başkanı Öznur Kırkıcı, Başkan Yardımcısı Nedret Kahraman ve Buse Ersaraç tarafından takdim edildi.

site içih (10)

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP