KAGİD, SİAD’ı ziyaret etti

KAGİD, SİAD’ı ziyaret etti

15.11.2018 12:54:05

Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği'ne ziyarette bulundu.

Çayın Yanında Simit Toplantısı'nın birinci bölümünde CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Selami Değirmenci'yi ağırlayan sivil toplum kuruluşu, ikinci bölümünde Gülgün Narinç'in Başkanlığında Silivri Kadın Girişimciler Derneği yönetim kurulu üyeleri Öznur Kırkıcı, Dilek Sırdaş, Özen Atcı, Gizem Özkanlı Çelikkol ve Dilek Dönmez'le bir araya geldi.

NARİNÇ, İŞBİRLİĞİ TEKLİFİNDE BULUNDU
Faaliyet göstermeye başladıkları günden bu yana toplum menfaatinin geliştirilmesine destek vermeyi kurumsal öncelikleri arasında gördüklerini söyleyen Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Gülgün Narinç, SİAD ile işbirliği çalışmaları yapmak istediklerini belirtti. Bu hususta yakın zamanda gerçekleştirilecek e-ticaret projesi hakkında bilgi verdi, iş insanlarından kadınların iş hayatında daha fazla yer alması konusunda pozitif ayrımcılık talep etti.

KOCABAŞ: DESTEĞE HAZIRIZ
Toplumsal değerleri ve ihtiyaçları gözeten sosyal sorumluluk projelerine sıcak baktıklarını açıklayan Silivri Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, “KAGİD, rahmetli Başkanımızdan bu yana çok yakın temasta olduğumuz bir derneğimiz. Ayrım gayrım yok, sizlerin yanınızdayız. Her türlü sosyal sorumluluk çalışmasında birlikte olmaya hazırız.” şeklinde konuştu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP