Kaftancıoğlu: Suçluluğun telaşı içindeler

Kaftancıoğlu: Suçluluğun telaşı içindeler

18.05.2022 14:38:44

CHP İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Cumhuriyet mirası Atatürk Havalimanı'nı yıkmak isteyenlere karşı basın açıklaması gerçekleştirdi. CHP Silivri örgütü de açıklamaya destek verdi. 

Hükümetin Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesine dönüştürme planına tepki göstermek için Atatürk Havalimanı'nda buluşma çağrısı yapan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, polisin Atatürk Havalimanı'nı abluka altına alması sonrası havalimanı önünde basın açıklaması yaptı. CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetimi de açıklamaya katılanlar arasındaydı.
KAFTANCIOĞLU: SUÇLULUĞUN TELAŞI İÇİNDELER
Kaftancıoğlu açıklamasında, "Bugün biz arkanızda tabelasını gördüğünüz Atatürk Havalimanı'nın önünde basın açıklaması yapacak ve Atatürk Havalimanı'nı katlederek nasıl ihanet içinde çetelerin olduğunu gösterecek ve iş makinalarının bulunduğu yerlerde sizlere açıklama yapacaktık. Ama ne yazık ki bugün ülkemizde kadınları, gençleri, mağdurları korumak yerine suçluları koruyan bir anlayış olduğu için iş makinalarının nasıl Atatürk Havalimanı pistini yerle bir ettiğinin görülmesini istemediler. Suçluların yani suçluluğun telaşı içindeler" ifadelerini kullandı.
1953 yılında uluslararası yolcu trafiğine açılan Atatürk Havalimanı'nın 2019 yılında İstanbul Havalimanı'nın açılmasını takiben tarifeli yolcu trafiğine kapatıldığını hatırlatan Kaftancıoğlu, "Malum pandemide sahra hastanesi açıldı, açılabilecek onlarca yer varken bir pistin yarısı katledilerek sahra hastanesi açıldı ve 2022 yani bu yıl kargo uçaklarının İstanbul Havalimanı'na taşınması sağlandı" dedi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP