Kadir Has Üniversitesi’nden her türlü başarıya burs fırsatı

Kadir Has Üniversitesi’nden her türlü başarıya burs fırsatı

9.08.2018 11:31:06

Kadir Has Üniversitesi, başarılı öğrencilere sunduğu burs olanaklarını çoğalttı.

Kadir Has Üniversitesi, üniversite sınavı sonucuna göre tercih yapacak öğrencilere sunduğu burs olanaklarını çeşitlendirdi. Bugüne kadar öğrencilere tam ve %50 burs imkanı sunan Kadir Has Üniversitesi, bu yıl %75 burs imkanını da ekledi.
Liseden mezun olup, üniversite sınavına giren ve başarılı olan öğrenciler üniversiteli olmak için tercih ve kayıt maratonuna başlıyor. 4 Yıllık lisans mezunu olmanın gelecekte sağlayacağı avantajlardan faydalanmak için üniversite sınavına giren öğrencilere Kadir Has Üniversitesi'nin de kapıları sonuna kadar açılıyor. Her yıl öğrencilere tam ve %50 burs imkanı sağlayan Kadir Has Üniversitesi, bu yıl %75 burs kategorisini ekleyerek öğrencilere destek oluyor.
Kadir Has Üniversitesi öğrencilere, ÖSYM Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda Üniversiteye giriş üstün başarı bursu (Tam, %75, %50 ve %25 burslu) veya ücretli lisans programlarına kayıt yaptıran öğrencilerden ÖSYS sıralamasında, Sayısal (SAY), Sözel (SÖZ), Eşit Ağırlık (EA) puan türlerine göre Kadir Has bursu, tercih bursu, IB –Abitur – Matura bursu, spor bursu, KHAS onur bursu ve barınma/yurt bursu ile bir çok kolaylık sağlıyor.
Öğrenciler, Kadir Has Üniversitesi'nde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi bölümlerinden başarı sıralaması ve isteğine göre de tercih yapabilecek.

Haber Merkezi

YORUM YAP