Kabaktepe’den Bozoğlu’na sürpriz ziyaret

Kabaktepe’den Bozoğlu’na sürpriz ziyaret

6.09.2021 16:01:51

AK Parti'de bölge milletvekili Tülay Kaynarca'nın son programı ile ilgili teşkilat tabanlı eleştirilerin sıcağında İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Silivri'ye gelerek Selimpaşa'da İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve mahalle yönetimi ile buluştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın 2004-2009 dönemi yerel iktidar kadrosu ile yaptığı buluşma ve buraya katılan Metin Karakaş temelli mevcut ilçe yönetim kurulu üyelerinin de içinde yer aldığı eleştirin sıcağında AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Selimpaşa'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek burada İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve mahalle yönetimi ile bir araya geldi.

KABAKTEPE'DEN SELİMPAŞA'YA SÜRPRİZ ZİYARET

Kabaktepe, Selimpaşa ziyaretine yönelik paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Silivri'de Selimpaşa mahallemizdeyiz. Silivri İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu ile Selimpaşa mahalle başkanımız Ümit Bakacak'ın misafiri olduk. Gönüller yapacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız. Zaman, mekan fark etmeksizin; Her zaman, her yerde, herkesle…”

ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDAKİ ORGANİZASYONUN İL BAŞKANI BİLGİSİ DAHİLİNDE DÜZENLENDİĞİ İFADE EDİLDİ

Kaynarca'nın talep ettiği ve geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan'ın tertip ettiği, tartışmalara neden olan toplantının İl Başkanı bilgisinde gerçekleştirildiği açıklandı.

KARAKAŞ, HİÇ BİR PARTİYE ÜYELİĞİ BULUNMADIĞINI AÇIKLADI

Gelecek Partisi'ne geçtiği odaklı eleştirilere cevaben Karakaş, hiçbir partiye üyeliği bulunmadığı açıklamasını yaptı. Böylece kurucular kurulu arasında bulunduğu Ahmet Davutoğlu'nın Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi ile bir ilişiğinin kalmadığı anlaşıldı.

 

 

YORUM YAP