İYİ’lerin İstanbul Adayı belli oldu

İYİ’lerin İstanbul Adayı belli oldu

25.01.2024 11:08:57

İstanbul yerel seçimlerinin aktörleri kesinleşiyor. İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı.
SEÇİM MESAJI
“İYİ Belediyecilikle birlikte belediyelerde hırsızlık, yolsuzluk, rantçılık devri son bulacak!” diyen Akşener, “Onun yerine tarımda, sanayide, kalkınmada, İYİ Belediyecilik modeli konuşulacak. Eğitimde, sağlıkta, İYİ Belediyecilik modeli konuşulacak. Şehircilikte, ulaşımda, İYİ Belediyecilik modeli konuşulacak. Teknolojik dönüşümde, engelsiz erişimde, İYİ Belediyecilik modeli konuşulacak. İYİ Belediyecilikle birlikte milletimizin sonuna kadar hak ettiği mutlu, huzurlu ve yaşanabilir şehirler konuşulacak! Hazır olun 1 Nisan'dan sonra artık İYİ Parti iktidarının ayak sesleri konuşulacak!”
İSTANBUL'DA YARIŞACAK ADAYLAR
CHP adına Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı adına Murat Kurum, Zafer Partisi adına Azmi Karamahmutoğlu'nun ardından İYİ'lerin İstanbul yerel seçim yarışına Buğra Kavuncu ile katılmaları kesinleşti. Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti ile anlaşmaya varması ve İstanbul'da aday çıkarmama kararı alındığı bilgisinden sonra gözler şimdi DEM ve Başak Demirtaş'ın kararına çevrildi.

Sevginar Sali

YORUM YAP