İstiklal Marşı’mızın 97. yıldönümü kutlandı

İstiklal Marşı’mızın 97. yıldönümü kutlandı

15.03.2018 10:01:07

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 97.yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, Gümüşyaka Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programla kaydedildi.

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 97.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı Gümüşkaya Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Salih Aynural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Kemal Benli, Silivri Liman Başkanı Sayın Raşit Çitim, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşu, akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencileri milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve mücadelesine dair konuşmalar yaptı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, vatanın tüm sancılarını ruhunun en derinliklerinde duyup keskin zekâsından damıtan Mehmet Akif Ersoy'u tanımanın önemine değindi.
Haber Merkezi

YORUM YAP