İstanbul’un En Güzel Tatil Noktalarından Silivri’nin Popüler Otelleri

İstanbul’un En Güzel Tatil Noktalarından Silivri’nin Popüler Otelleri

23.03.2020 11:54:19

İstanbul'un denize kıyısı olan ilçeleri arasında yer alan Silivri, her ne kadar günümüzde gelişmiş yerleşim yerlerinden biri olsa da, uzun yıllardan bu yana şehir içinde tatil olanağı sunan noktalar arasında yer almaktadır. Şehir merkezine 67 km mesafede yer alan Silivri, denizi ve kıyı şeridinin yanı sıra, tarihi değerleri ve eğlence olanakları ile bir tatilden farklı beklentileri bulunan pek çok konuğa hitap etmektedir. İstanbul'da yaşayanların, özellikle hafta sonu şehir stresinden uzaklaşarak keyifli bir tatil geçirmek istediğinde tercih ettiği Silivri, yılın dört mevsimi huzur dolu tatil olanaklarının yanı sıra yaz aylarında hareketli eğlence dünyasıyla da dikkat çekmektedir. Şehrin karmaşasından birkaç günlüğüne uzaklaşarak, huzur bulmak isterseniz siz de en iyi Silivri otelleri arasından seçiminizi yaparak, keyifli ve eğlenceli bir tatil planlayabilirsiniz.

Silivri'de Denize Sıfır Doğa Tatili İçin Semizkum Mocamp

İstanbul'dan uzaklaşmadan, hem ruhen hem de bedenen dinlenebileceğiniz bir tatil hayal eden doğa severler için, unutulmaz bir konaklama deneyimi vadeden Semizkum Mocamp, geniş alanı ve konforlu olanakları ile dikkat çekmektedir. İstanbul şehir merkezine yalnızca 1 saat uzaklıkta hizmet veren tesisin 300 karavan – çadır kapasitesi bulunmaktadır. Bu özelliği ile Türkiye'nin en büyük kapasiteye sahip kamp alanları arasında yer alan Semizkum Mocamp, denize sıfır konumu ile dikkat çekmektedir. Özel plajın hizmet verdiği tesiste, yüzen iskele ve plaj hizmetleri sunulmaktadır. Market, restoran ve kafeteryanın bulunduğu tesiste, konuklar kendi yemeklerini pişirmek istediğinde mangal ve piknik alanı keyifli anlara ev sahipliği yapmaktadır. Çocuklu aileler için de uygun olan Semizkum Mocamp'ta çocuk oyun alanı yer almaktadır. Doğanın tam kalbinde, yeşili ve maviyi yaşamak isterseniz tercihinizi Semizkum Mocamp'tan yana yaparak, http://www.semizkummocamp.com ‘dan tatilinizi planlayabilirsiniz.

Silivri'nin 5 Yıldızlı Oteli Eser Diamond Hotel & Convention Center

Lüks olanakları ve merkezi konumu ile dikkat çeken Eser Diamond Hotel & Convention Center, hem tatil hem de iş amaçlı konaklamalarınızda zengin aktivite seçenekleri ve iş hizmetleri ile kusursuz bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Silivri Otogar'a 17 km, Silivri Maxi City'e 11 km uzaklıkta yer alan tesisin, oldukça şık bir şekilde dekore edilmiş 217 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesisin 1 adet a la carte restoranı hizmet vermektedir. Yılın dört mevsimi keyifli bir tatil geçirmeniz için Eser Diamond Hotel & Convention Center bünyesinde 1 adet açık havuz, 1 adet 3 kaydıraklı havuz, 1 adet kapalı havuz ve çocuk havuzu olmak üzere toplam 4 adet yüzme havuzu yer almaktadır. Günün yorgunluğunu geride bırakmak ya da kendisine keyifle dinlenecekleri bir tatil planlamak isteyen konuklar için Silivri'nin en kapsamlı oteli olan tesis bünyesinde Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj seansları gibi olanaklara ev sahipliği yapan SPA merkezi bulunmaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızda da tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkta karşılayabileceğiniz tesiste 16 adet teknolojik donanıma sahip toplantı salonu hizmet vermektedir. Şehirden uzaklaşmadan, şehrin stresinden uzaklaşabileceğiniz, lüks bir Silivri tatili için http://www.eserhotel.com.tr/ ‘ye tıklamanız yeterlidir.

Eşsiz Bir Tarihi Deneyimlemek İsteyenler İçin Hotel Selimpaşa Konağı

Lüks konaklama hizmetlerinin yanı sıra eşsiz mimarisiyle ihtişamı yaşatan Hotel Selimpaşa Konağı, Silivri'de yılın dört mevsimi konuklarını ağırlamaktadır. Şehir merkezinde 60 km mesafede yer alan tesisin, misafirlerin kendilerini adeta bir sarayda gibi hissedecekleri şekilde dekore edilmiş 55 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, gün boyu Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetler tadabilmeniz için 1 adet a la carte restoran konuklarını ağırlamaktadır. Yaz aylarında keyifli bir serinleme deneyimi yaşamanız için Hotel Selimpaşa Konağı'nda Marmara Denizi manzarasına sahip 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Rahatlamak ve dinlenmek isteyen konuklarına da sunduğu özel hizmetleri ile dikkat çeken tesiste, SPA merkezi hizmet vermektedir. İş amaçlı konaklamalarınız için tercih edebileceğiniz Hotel Selimpaşa Konağı'nda açık ve kapalı organizasyon alanları yer almaktadır. Silivri'yi eşsiz konumu ve lüks olanakları ile en güzel şekilde yaşamanız adına özenle hizmet veren Hotel Selimpaşa Konağı'nda tatil planı yapmak için http://hotelselimpasakonagi.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Silivri'de Romantik Bir Tatil İçin Grandma's Wonderland

Şehrin gürültüsünü geride bırakacağınız, huzur dolu bir çiftlik içerisinde romantik ve keyifli bir konaklama deneyimi vadeden Grandma's Wonderland, doğa tatilini sunduğu lüks olanaklarla renklendirerek hizmet vermektedir. Silivri merkeze 10 km, İstanbul Havalimanı'na 41 km uzaklıkta yer alan tesisin 7 odası bulunmaktadır. Aloe Vera dolgulu yatak, özel üretim çarşaf gibi seçenekler kendinizi özel hissedeceğiniz anlar yaratmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, akşam yemekleri için Barn Restoran hizmet verirken, tesiste tüm yemekler çiftlik ürünlerinden hazırlanmaktadır. Sebze – meyve bahçeleri, gölet ve geniş bir bahçede kusursuz bir doğa tatili yaşayacağınız Grandma's Wonderland'de yaz boyu serinlemeniz için 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. Ruhunu  ve bedenini arındırmak isteyen konuklar içinse yoga ve meditasyon workshopları düzenlenmektedir. Gerçek bir doğa tatilini ve en güzel romantik anları yaşayacağınız tesiste dilediğiniz an tatilinizi planlamak için http://www.grandmaswonderland.com/ ‘a tıklayabilirsiniz.

YORUM YAP