İstanbul gezisiyle moral buldular

İstanbul gezisiyle moral buldular

26.10.2016 15:18:02

Gazi İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Rahmi Koç Müzesi ve İstanbul Sea Life Akvaryum'u gezdi.

Gazi İlkokulu öğrenci, öğretmen ve velileri 21 Ekim Cuma günü düzenlenen İstanbul gezisine katıldı. Okul Müdürü Ahmet Kahraman, öğretmenler Cahide Pelin Bereket, Pınar Akça, Sevgi Akbulut, Hakan Sadak, Mehmet Aras, Sefer Çelik ve Elif Özgür'ün sınıfları ve velilerin katılım sağladığı gezinin iki durağı vardı. Biri Rahmi Koç Müzesi, diğeri ise İstanbul Sea Life Akvaryum'du.
Tüm ülkelere ve geçmişten günümüze tüm dönemlere ait, endüstri ve mühendislikle ilgili objelerin ve belgelerinin toplanması, ev sahipliği yapılması, araştırılması, korunması ve sergilenmesine adanmış Rahmi Koç Müzesi'ne 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk gezisi gerçekleştirildi. Gazi İlkokulu öğrencileri, burada sergilenen Atatürk bölümünü, Karayolu ve Denizyolu ulaşımı, Tipo Baskı Atölyesi, makineler, bilimsel aletler, modeller ve oyuncak koleksiyonlarını yakından gördü, bilgilendi ve etkilendi.
Gezinin ikinci bir durağı ise İstanbul Se Life Akvaryum'du. Öğrenciler burada 1000'den fazla deniz canlısı, hiç görmedikleri ve tanımadıkları balık çeşitlerini, 13 farklı çeşit köpek balığını bir arada görme olanağını buldular. Ne şekilde beslendiklerini öğrendiler. Dokunma havuzlarında birçok deniz canlısına dokunma imkanı buldular. Kendi elleriyle beslediler. Daha önce hiç görmedikleri bu birbirlerinden farklı deniz yaşamını bir arada gördüler. Özel aktivitelerde keyifli zaman geçirdiler.
Keyifli ve oldukça verimli geçen gezinin ardından Gazi İlkokulu öğrencileri okullarına mutlu döndü.
Haber:
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu
Sonraki » Krizantem

YORUM YAP