İstanbul Balkanspor 'da Hedef Tesis ve Alt Yapı

İstanbul Balkanspor 'da Hedef Tesis ve Alt Yapı

23.08.2021 11:09:48

İstanbul 2. Amatör Lig Küçükçekmece temsilcisi İstanbul Balkanspor Başkan Tamer Arslan Başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını yaptı.

 

İstanbul Balkanspor kulübü binasında Tamer Arslan Başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında hedef tesisleşme ve alt yapıya önem verileceği mesajı verildi. Toplantıda değerlendirme yapan Başkan Tamer Arslan  “ Bu sezon hedefimiz özellikle kulübümüze tesis ve saha kazandırmak olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde tesisimizi daha güzel hale getirerek gençlerimize bir eser bırakmak istiyoruz. Tesisleşmenin yanı sıra Alt yapımız ve yetenekli gençlerimizi futbola kazandırmak olacaktır. Bunu da hep birlikte başaracağız”

Bu ülkenin geleceği için gençlere yatırım yapmak zorundayız. Gençlere yatırım yapmanın yolu da semt kulüplerine yatırım yapmaktan geçiyor. Amatör spor kulüplerine sahip çıkılmasıyla gençlere sahip çıkılmış olacağını belirten Arslan, bütün belediye başkanlarından özellikle spor çalışmalarını yürütebilecekleri saha ve salon desteği beklediklerini bildirdi. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm belediyelerden bütün amatör kulüplere eşit mesafeli şekilde destek olunmasını istediklerini söyleyen Arslan, amatör kulüpler olarak maddi ve manevi çöküş noktasında olduklarını işaret etti.

 

Bilindiği gibi Korona virüs dünyada kulüpleri mali açıdan hiç olmadığı kadar zora soktu. Salgından en çok biz amatör kulüpler etkilendi. İstanbul Balkanspor geliri olmayan gideri olan amatör kulüplerden biri Korona virüs döneminde bağlı bulunduğumuz Türkiye Futbol Federasyonu kirada bulunan spor kulüplerine bu pandemin döneminde kira yardımı yapmasını beklerdik ancak ne arayan var ne soran ifadelerine yer verdi.

 

SPORTİF BAŞARILARINI SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ.

Sabri Koyuncu-Başkan yardımcısı ve Genel Sekreter, İstanbul Balkanspor kulübümüzde birçok eksikler var. Kulübümüzün bugün dikili ağacı bile yok. Futbol tesisimiz hatta antrenman sahamız dahi yok. Bu yüzden sportif anlamda gerçek hedeflerimizde mesafe kat edemedik. Futbol motivasyon işidir.  İstanbul Balkanspor kaliteli, gelecek vaat eden, birçok gencimiz var. Küçükçekmece  Belediyemizin araç ve malzeme yardımı katkılarıyla bugün maalesef kendi ayakları üzerinde durmakta zorluk çeken bir kulübüz.

İstanbul Balkanspor kulübü olarak her türlü siyasetten uzak, kaliteli gençlerin sportif başarılarını sağlamak zorundayız. Bunun başarılması için yönetime geldik. İstanbul Balkanspor'da güçlü bir yönetim kurarak göreve geldik dedi.

Toplantı sonrası fikir alışverişi yapılırken görev dağılımı da gerçekleşti.

Görev dağılımı ise şu şekilde oluştu. Tamer Arslan -Yönetim Kurulu Başkanı, Oruç Oymak-Başkan yardımcısı Yerel yönetimler ve Dış ilişkiler sorumlusu, Sabri Koyuncu-Başkan yardımcısı ve Genel Sekreter, Ekrem Aktaş-As Başkan ve Futbol Şube sorumlusu, Mehmet Er-As Başkan ve Sporcu Eğitimi ve Gelişimi sorumlusu, Kamil Şengül-As Başkan Ar-Ge -Medya ve Reklam sorumlusu, Murat Sandıkçı-As Başkan Muhasip üye Sayman, Birol Öztürk-Sosyal Etkinlikler ve Hukuk işler sorumlusu, Mesut Yaşa-Ulaşım, Kamp ve Organizasyon sorumlusu, Murat İpek-Sporcu Gelişim ve Eğitim sorumlusu, Gökhan Aygün-Ürün Marka, Tanıtım ve Geliştirme sorumlusu, Hatay Çimen-Sosyal Medya ve İnternet sorumlusu, Ramazan Adıller-Altyapı sorumlusu, Murat Tuncer-Sporcu ve Proje Danışmanı, Mehmet Fidan-Kulüp, Tesis ve İnsan kaynakları müdürü.

HABER / Yılmaz AKTEPE

 

YORUM YAP