ISMMMO seçimini yaptı

ISMMMO seçimini yaptı

1.06.2016 09:55:05

23'üncü Olağan Genel Kurul'un ardından Pazar günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda seçim vardı. Mevcut yönetimdeki Yücel Akdemir liderliğinde Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Birliği 8 bin 413 oy ile seçimi kazandı. 2010'dan bu yana Silivri Oda Temsilciliği ve 2013'te Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulunda görev yapan Saadet Gencoğlu, Akdemir'in listesinden 8 kişilik asil yönetim kurulu üyesi adayıydı.

GENCOĞLU, 8 KİŞİLİK ASİL YÖNETİM LİSTESİNDE ADAY GÖSTERİLDİ
Nispi seçim nedeniyle yönetime giremese de 38 bin üyesi bulunan meslek odası yönetimi için oluşturulan yönetim kurulu asil listesinde (böyle bir talebi olmamasına karşın) 8 kişi arasında yer alması Gencoğlu'nun Silivri Temsilciliğini etkin bir şekilde yürüttüğü odada başarılı konumuna güçlü bir ifade olarak dikkat çekti. Gencoğlu'nun önümüzdeki günlerde geçtiğimiz dönemki gibi yeniden çalışma kurullarında görevlendirilmesi bekleniyor.

SİLİVRİ TEMSİLCİLİĞİ İLÇEMİZİ TANITTI
Genel kurulda kurulan stantta İSMMMO Silivri Temsilciliği Saadet Gencoğlu yönetiminde kongre seçimine yönelik çalışmaların yanı sıra ilçemizin tanıtımını da yaptılar. Silivri Yoğurdu ve TÜRAM'da üretilen ürünler mali müşavirler arasında büyük ilgi gördü.

ÇAĞDAŞ DEMOKRAT MUHASEBECİLER BİRLİĞİ OYUNU KORUDU, RAKİPLERİ KAN KAYBETTİ

İSMMMO seçimlerinde Adem Çalışkan başkanlığındaki Meslekte Birlik Grubu'na 3 bin 474 oy ve Bağımsız Mali Müşavirler Grubu'na 2 bin 747 oy çıktı. Katılımcı Muhasebe Yeni Mali Müşavirler Güç Birliği Grubu 807 oy, Türkiye Mali Muhasebeciler Birliği Grubu listesi ise 135 oyda kaldı.


Sevginar SALİ

YORUM YAP