İşletme kooperatifi mali genel kurulu gerçekleştirildi

İşletme kooperatifi mali genel kurulu gerçekleştirildi

23.04.2019 10:50:37

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Ercan Çalışkan Başkanlığında, mali genel kurulunu Pazar günü gerçekleştirdi.

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin genel kuruluna AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Meclis Üyeleri Sami Barlas ve Şenol Türkyılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Çanta Karadenizliler Dernek Başkanı Fatih Erboy, Tokatlılar Dernek Başkanı Ali Vural, Bulgaristan Göçmenleri Dernek Başkanı Beyzat Bedel, SAVAİSK Başkanı Sezai Yeşilkurt, Çanta Muhtarımız Hayri Şahin, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Gaziler Dernek Başkanı Adnan Gürcan, Şenol Fidan, Sezai Yavuz, Nihat Hatipoğlu, Ihsan Gözütok katılanlar arasındaydı. Şehir dışı programı dolayısıyla Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz genel kurula mesaj yollarken, İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç da çiçek gönderdi.
Açılış, yoklama ile başlayan genel kurulda Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan'ın önerisi ile Divan Başkanlığına Şenoğlu Türkyılmaz, üyeliklerine de Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Mehmet Aykanat ve Nevzat Sezen seçildiler.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Başkan Çalışkan mali genel kurulda 2018 faaliyetleri ve bütçesi hakkında bilgi verdi.

AİDAT ÜCRETİ DEĞİŞMEDİ, BAŞKAN İNDİRİM SÖZÜ VERDİ
Sitenin aidat ücreti 4 yılda da arttırılmadan yeniden 65 TL olarak belirlenirken, Çalışkan ilerleyen dönemde indirim yapma konusunda vaatte bulundu. Sitenin gelir ve giderlerine dair bilgilendirmede bulunan Kooperatif Başkanı, aidatlardan 165 Bin TL, kira gelirlerinden 211 Bin TL gelir elde ettiklerini, personel giderleri için 150 Bin TL harcadıklarını ifade etti.

BAŞKAN YILMAZ, TEBRİK MESAJI YOLLADI
Partisinin Antalya kampı dolayısıyla genel kurula katılamadığını ileten Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, genel kurula yolladığı mesajla Başkan Çalışkan ve yönetimini tebrik etti başarılarının devamını diledi.

KAYNARCA'DAN “ÇALIŞKAN” ÖVGÜSÜ
Genel Kurula katılan AK Parti İlçe Başkanı Tülay Kaynarca, kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan'ı soyadının hakkını verecek görev performansı dolayısıyla tebrik etti, bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamı yönünde temennide bulundu.

BARLAS'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Bu dönem meclis üyesi seçilen ve İBB'de görev alacak olmasından dolayı site yönetiminden ayrılan Sami Barlas'a genel kurulda plaketle teşekkür edildi. Barlas'a plaketini Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak takdim etti.

MUZAFFER SARIBIYIK'A DA TEŞEKKÜR EDİLDİ
Site yönetiminden, iş yeri satışı nedeniyle ayrılan Muzaffer Sarıbıyık'a da genel kurulda teşekkür plaketi takdim edildi. Sarıbıyık'ın yokluğunda Meclis Üyesi Şenoğlu Türkyılmaz, plaketi sahibine takdim etmesi üzerine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'e sundu. Plaket takdiminde genel kurula ilişkin söz alan Koçer, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, esnaf ve sanatkarın şehir ekonomilerinin can damarı olduğu vurgusunda bulundu.

MERHUM BİÇEN UNUTULMADI
Hayatını kaybeden, site denetim kurulu üyesi Zeynel Varol Biçen adına hazırlanan teşekkür plaketini de yeğeni Birkan Biçen, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun elinden aldı.

BOZOĞLU: SİLİVRİ'YE YAKIŞAN HİZMETLER, TERTİP VE DİSİPLİN İÇİNDE SAĞLANIR
Bozoğlu, bu esnada genel kurula yönelik de söz alarak, vefa manası içeren plaketin kendisinin takdim etmesinin uygun görülmesine teşekkür etti ve şu görüşlerini paylaştı: “Ercan Bey ve yönetiminin site için yaptığı çalışmalar takdire şayan. Silivri'nin düzenli olabilmesi için her bir kurum ve kuruluşun kendi içinde tertipli ve disiplinli olması şart. Silivri'ye yakışan hizmetler ancak sözünü ettiğimiz bu tertip ve düzen içinde sağlanabilir” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAP