Işıklar: Korku denizinde bizleri boğmaya çalışanlara festivalle meydan okuyacağız

Işıklar: Korku denizinde bizleri boğmaya çalışanlara festivalle meydan okuyacağız

16.07.2016 08:15:51

Bugün start alan 55. Yoğurt Festivali koordinasyon toplantısında konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Bu Festival bizim, bu Festival Silivri'nin, bu Festival Türkiye'nin. Herkesi bizimle birlikte Silivri'de bu güzel üç güne ortak olmaya, 14 Temmuz Perşembe günü itibariyle başlayacak 55. Silivri Yoğurt Festivali'ne davet ediyorum. Biz büyük bir aileyiz...” dedi.

Silivri Belediyesi'nin bu yıl 55. sini gerçekleştireceği Yoğurt Festivali bugün start alıyor. Festival öncesi, etkinlikte görev alacak çalışma arkadaşlarıyla Işıklar, bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.
“Yarım asırdan fazla süregelen bu festivalimizin bu yıl çok daha farklı bir anlamı var. Ülkemizin geçtiği karanlık dönem, kurulmaya çalışılan korku hegemonyasına karşı hep birlikte coşkuyla kentimizin sokaklarında kol kola, omuz omuza olarak bizleri bu korku denizinde boğmaya çalışanlara bu festivalle meydan okuyacağız” diyen Işıklar, etkinliğin anlamı hakkında düşüncelerini şöyle tamamladı: “ “Sizden korkmuyoruz, sizin oyununuza düşmeyecek ve size inat bu topraklarda kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz” diye bu festivalde haykıracağız. Sesimiz en az onların sesi kadar gür, umutlarımız ise hep taze olacak. Bu Festival bizim, bu Festival Silivri'nin, bu Festival Türkiye'nin.
Herkesi bizimle birlikte Silivri'de bu güzel üç güne ortak olmaya ve bu kente gönül veren herkesi 14 Temmuz Perşembe günü itibariyle başlayacak 55. Silivri Yoğurt Festivali'ne davet ediyorum. Biz büyük bir aileyiz...”

FESTİVALİN 1. GÜNÜ
14 TEMMUZ 2016 PROGRAMI
ŞU ŞEKİLDE:
14:00 - Plaj Futbolu – New Port Sahil Kumsalı
17:00 - Tavla Turnuvası – Silivri Sahili
18:00 - Basketbol Turnuvası - Erseven Sitesi Yanı
19:30 - Festival Kortej Yürüyüşü - Belediye Önü

21.00 - SAHNE
PROGRAMLARI
Gencer Savaş ve Orkestrası
Ahenk Sanat Kulübü
Yunan Musical Horizons Orkestrası
Bengü Konseri

YORUM YAP