Işıklar-Kılıçdaroğlu görüşmesi tamamlandı

Işıklar-Kılıçdaroğlu görüşmesi tamamlandı

30.01.2017 17:17:53

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Başkanı Tunç Soyer ve Derneğin Başkan Vekili Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezinde bir araya geldi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün gerçekleşmesi beklenen görüşmesi tamamlandı. Işıklar, Kılıçdaroğlu ziyaretini SODEM Başkanı Tunç Soyer ile birlikte gerçekleştirdi. Bir saate yakın CHP Genel Merkezinde değerlendirmelerde bulunan üçlünün SODEM'in yıl içindeki etkinliklerinin yanı sıra, Referandum ile ilgili gerçekleştirmeyi planladığı çalışma programını da ele aldıkları öğrenildi.

Görüşmeyi Hürhaber'e yorumlayan Işıklar, “SODEM Başkanımız Tunç Soyer ile birlikte, Başkan Vekili sıfatıyla bendeniz de CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştuk. Bir saate yakın süren görüşmemizde SODEM'in 2017 yılı çalışma takvimi ve planlanan faaliyetleri hakkında Genel Başkanımıza bilgi aktardık. SODEM olarak Mayıs'ta gerçekleşecek genel kurul toplantısı, Haziran'da Ankara'da yapılacak ödül töreni ile bölgesel toplantı ve çalışma programlarında hangi konular üzerinde yoğunlaşacağımız konusunda kendisinden öneriler aldık. 11- 12 Şubat'ta Silivri'de nüfusu 50 bini geçen belediyelere ev sahipliği yapacağımız, Referandumun değerlendirileceği toplantı hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Genel Başkanımıza ziyaretlerimizdeki yakın ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum. Verimli bir toplantı oldu” dedi.

YORUM YAP