Işıklar hemşerileriyle birlikteydi

Işıklar hemşerileriyle birlikteydi

24.08.2016 09:51:59

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar hafta sonu düğün, cenaze, nişan ve kahvaltı programları kapsamında hemşerileriyle buluşmayı sürdürdü.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar için hafta içi yoğunluğu, hafta sonu da aynen devam etti.

BABA PEHLİVANA SON GÖREV
Başkan Işıklar, Cumartesi günü Silivri Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Gürbüz Pehlivan'ın babası Ali Pehlivan'ı son yolculuğuna uğurlayanlar arasındaydı.


SARITAŞ VE TÜRKYILMAZ AİLELERİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI
Işıklar Cumartesi akşamı da Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz'ın oğlu Oktay'ın hayatını Gül Sarıtaş ile birleştirdiği düğününde sevenleriyle bir araya geldi. Işıklar, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken Sarıtaş ve Türkyılmaz ailelerini de tebrik etti.

IŞIKLAR: YÖRE DERNEKLERİ SİLİVRİ'MİZİN ÇOK RENKLİLİĞİNİ YANSITAN EN ÖNEMLİ UNSURLAR
Işıklar, Pazar sabahı ilçemizde faaliyet gösteren yöre derneklerinden olan Kars ili Kağızman İlçesi Çayarası Köyü Derneğinde, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, meclis üyeleri Zafer Bıyıklı ve Devrim Uzun, ilçe yöneticileri ile birlikte dernek yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Bey ziyaretin ardından sosyal medya hesabından şunu yazdı: “Yöre dernekleri Silivri'mizin çok renkliliğini barış ve hoşgörü içerisinde yansıtan en önemli unsurlardır. Derneklerimizi desteklemeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.”


NİŞAN YÜZÜKLERİ TAKTI
Işıklar'ın hafta sonu bir diğer durağı Güney ve Durgun ailelerinin çocukları Yasemin ile Akif'in nişan yüzüklerini takmak üzere sevenleriyle bir araya gelişiydi.
Acundeğer ve Çilekçi ailelerinin çocukları Fatih ve Belma'nın nişan yüzüklerini de Işıklar, “Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin” temennisiyle taktı.

Haber Merkezi

YORUM YAP