Bilindiği gibi Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü İkram Kayapınar’la sıkı bir işbirliği yaparak birçok ilçenin gıpta ettiği, oldukça başarılı ve örnek projelere imza attı. Yeni Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’ın atanmasıyla birlikte iki kurum arasındaki ilişkilerin akıbeti ve yoğun işbirliğinin önümüzdeki dönem seyri merak edilirken Ay, Başkan Işıklar’ı siyaret etti. Işıklar, da kısa sürede iadey-i ziyarette bulundu. 11 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Başkan Işıklar’a Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve Halkla İlişkiler Müdiresi Meral Terlikçi eşlik etti.
İlçede yapılan eğitim çalışmalarının, planlara işlenen eğitim alanlarının değerlendirmesinin, talep ve ihtiyaç doğrultusunda kazandırılacakların konuşulduğu ziyarette, uyumlu işbirliği temennileri dile getirilerek ortak çalışmalar görüşüldü.
Işıklar’ın eğitim alanındaki faaliyetlerini müdürlükle birlikte yürütme alışkanlığı geliştirdiği geleneğinin devam etmesi yönünde ilk adımlar atıldı.
Renginar M.SALİ






