Işıklar: Bu ışıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Işıklar: Bu ışıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz

14.12.2016 13:36:26

TÜRAM kursiyerleri, sertifikalarını Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde düzenlenen törende aldı. Burada konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Allah vergisi zenginliğimiz olan tarım alanlarımızı koruyup kollamak, katma değeri yüksek ürünler yetiştirmekle mümkündür” dedi.

 Silivri Belediyesinin Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi NAKSEM'le ortaklaşa düzenlemiş olduğu Arıcılık ve Tıbbı, Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Eğitimlerini başarıyla tamamlayan vatandaşlara sertifikaları Üniversite Rektörü Prof.Dr. Osman Şahin ve akademisyenlerin katıldığı törenle Rektörlük konferans salonunda düzenlenen programla takdim edildi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a etkinlikte Muhtarlar Dernek Başkanı Ömer Ercan, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu ve yönetimi, muhtarlarımız ve kursiyerler katılım gösterdi.

IŞIKLAR: TARIM ALANLARIMIZI KORUMAK, KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLER YETİŞTİRMEKLE MÜMKÜN

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Özcan Işıklar, “Bini aşkın hemşehrimizi bu kurslarla buluşturmak, onlara topraklarına sahip çıkmaları konusunda yardımcı olup, katkı sunmak tarifsiz bir mutluluk. Allah vergisi zenginliğimiz olan tarım alanlarımızı koruyup kollamak, katma değeri yüksek ürünler yetiştirmekle mümkündür. Bizlerde bu ışıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimi kentimiz için bir akademi hizmeti veren TÜRAM'a ve kurslarımıza davet ediyorum. Tarım yoksa gelecek yok.”

YORUM YAP