İmam Hatip öğrencileri hekİmliği tanıdı

İmam Hatip öğrencileri hekİmliği tanıdı

31.03.2017 10:43:24

Selimpaşa İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri, Meslek Tanıtım Ve Kariyer Günleri kapsamında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimi Hasan Gökçeoğlu'ndan hekimliği dinledi.

Selimpaşa İmam Hatip Anadolu Lisesi Abdurrahman Öztürkoğlu'nun müdürlüğünde geçtiğimiz günlerde Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri etkinliklerinin bir yenisini gerçekleştirdi. Meslekleri tanıtarak, öğrencilerinin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en doğru seçimi yapmalarını ve karar vermelerini kolaylaştırmak adına düzenlenen etkinliklerde değişik meslek grupları temsilcileri gençlerle buluşuyor. Selimpaşa İmam Hatip Anadolu Lisesi, geçtiğimiz günlerde Meslek Tanıtım Ve Kariyer Günleri kapsamında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimi Hasan Gökçeoğlu'nu ağırladı. Gökçeoğlu, liselilere kendini tanıttı, meslek seçimini, eğitim sürecini paylaştı ve meslek hayatından söz etti. Öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Okul Müdürü Abdurrahman Öztürkoğlu, öğrencilerini hekimlik mesleği konusunda aydınlatan Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimi Hasan Gökçeoğlu'na teşekkür plaketi sunarak onurlandırdı.
Renginar SALİ

YORUM YAP