İlçemiz takımının Satranç başarısı

İlçemiz takımının Satranç başarısı

4.02.2022 12:00:29

Silivrispor Satranç Takımı, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nı 4 Kupa ve 6 Milli Takım Sporcusu ile tamamladı. 

Silivrispor Satranç Takımı, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nı 4 Kupa ve 6 Milli Takım Sporcusu ile tamamladı. 7 gün süren büyük mücadelenin sonunda Silivrispor Satranç Takımı Sporcularından 10 Yaş Genel Özgür Toprak Kurt Türkiye Şampiyonu, 8 Yaş Genel Ali Poyraz Uzdemir Türkiye 2.si, 11 Yaş Genel Atilla Kuru Türkiye 2. si ve 16 Yaş Genel Metehan Özen Türkiye 3. sü olarak turnuvayı kupa ile tamamladılar.

16 Yaş Genel Hasan Güneş Anacak Türkiye 5. si ve 12 Kızlar Duru Kayar Türkiye 11. si olup milli takıma seçilme başarısını elde ettiler.

Türkiye Satranç Federasyonu Silivri Temsilcisi Talha Emre Akıncıoğlu, “Böylesi önemli bir turnuvayı toplamda 4 kupa ve altı milli takım ile tamamlayan, ilk günden itibaren harika bir mücadele ortaya koyan tüm sporcularımı kutluyorum. Bu başarıda büyük pay sahibi antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Ve tabi ki perde arkasındaki güç sevgili velilerimize süreçte verdikleri destek için şükranlarımı sunuyorum. Umarım yine yeni yeniden keyifli turnuvalara imza atacağız.” paylaşımında bulundu.

 

YORUM YAP