İlçe Spor Müdürlüğü çelengini sundu

İlçe Spor Müdürlüğü çelengini sundu

21.05.2016 12:36:28

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yılı kutlama programı dün Silivri'de Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, MHP İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti ve CHP'li Belediye Meclis Üyelerimiz, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, CHP Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Mal Müdürü Hadi İlmen, Tapu Müdürü Aydın Dolmaz, Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Çetin, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli ve protokolün diğer temsilcileri, Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Başkan Vekili Hülya Mandacıoğlu, ilçemiz siyasi partilerin diğer temsilcileri ve ordu mensupları, gaziler, muhtarlar, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. Yıldönümünü kutlamak, Ulu Önder Atatürk'e ve Türk devletine bağlılığımızın sembolü olan çelengi Atatürk Anıtı'na sunmak üzere yoğun katılım sağlandı. Tören programı Selahat Özel'in sunumunda gerçekleştirildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı'na İlçe Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu tarafından sunuldu. Ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm Türk büyükleri ve şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Akabinde İstiklal Marşı okundu.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yılı kutlama Çelenk Sunma Töreni burada sona erdi.
75 yaşındaki Kemal Yılmaz adlı vatandaş, tören sonunda Ulu Önder Atatürk'e okuduğu şiirle takdir topladı.

Renginar SALİ

YORUM YAP