İhtiyaç sahiplerini unutmadılar

İhtiyaç sahiplerini unutmadılar

12.05.2020 10:05:08

Silivri Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Silivri Şubesi bu Ramazan da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Yapılan açıklamada “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan da hayır ve ihsan yürüyüşümüze daha büyük adımlarla devam ediyoruz” denildi ve süreç içinde yapılan çalışmalar hakkında şu bilgi aktarıldı:

“Selam, dua ve hayırlarınızı emanet bilerek zekat ve fitrelerinizi emanete riayet şiarıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor, Ramazan sevincini kardeşimizle birlikte yaşıyoruz.

Müftülüğümüz Türkiye Diyanet Vakfı Silivri Şubesi iş birliğiyle İhtiyaç sahiplerine Vefa Grubunda da yer alan Din Görevlilerimiz (Gönüllülerimiz) vasıtasıyla Ramazan Paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İlçemizdeki hayır sahiplerinin TDV Silivri Şubemize yaptıkları bağışlarıyla oluşturulan Ramazan Paketleri titiz çalışma sonrası Vefa Grubunda da yer alan Din Görevlileri vasıtasıyla ilçemizin dört bir köşesindeki ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.”

“ZEKAT, FİTRE, FİDYE VE BAĞIŞLARDA KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konu hakkında açıklamada bulunan Müftümüz Sağlam, hayır sahipleri ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olduklarını ve ihtiyaç sahiplerine yardım edilerek huzurlu bir Ramazan geçirmelerine katkı sağladıkları için mutlu olduklarını ve bu hizmetlerin devam etmesi için gerekli çalışmalarında yapılacağını belirtti. Sağlam, TDV Silivri Şubemiz vasıtasıyla zekatlarını, fitrelerini, fidyelerini ve bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen kardeşlerimize köprü olmaya da çalışacaklarını, bu hizmette Din Gönüllüsü hocalarımız ile TDV Silivri Şubesi yönetimi ve TDV Gönüllüleriyle birlikte görev aldıklarını söyledi.

Sağlam, “TDV Silivri Şubemize bağışta bulunan hayır sahiplerine ve iyilik seferberliğinde köprü olan, gece gündüz demeden çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum.  Cenab-ı Allah cc kardeşlerimizin bağışlarını kabul etsin.

Şu ana kadar 250 aileye Ramazan Paketi ile 50 aileye de alışveriş kartları ulaştırdık. yaptığımız iyiliklerle bu Ramazan ayında hayatımız bereketlensin” dedi.

“BU BAYRAM ÇOCUKLARIN OLSUN”

Ayrıca Sağlam, şu çağrıda bulundu:  “Bu Ramazan Bayramı'nda çocukların yüzü gülsün, bu bayram çocukların olsun, evler neşe dolsun düşüncesiyle cennet meyvesi olan 100 çocuğumuza da bayramlık kazandırılması için de bir çalışma başlattık.

“KARDEŞLERİNİ UNUTMA”

Çünkü muhtaç, dara düştüğünde ulaşacak güvenli bir liman gözlediğinde, gerçek bir dost aradığında beklenen sensin… 

Desteklerinizle Ramazan İklimi alışveriş yardım kartı, gıda yardım paketleri ve bayramlıklarla evlerde, gönüllerde yaşayacak…

İhsan, Hayır Yürüyüşümüz ve İyilik Harekâtında

Yer Almak İsteyen Kardeşlerimiz İçin;

TDV Silivri Şubesi Hesap Numaraları:

Zekât Hesabı;

Ziraat Bankası Silivri Şubesi

IBAN TR 42 0001 0003 1900 0019 7574 83

Fitre Hesabı;

Ziraat Bankası Silivri Şubesi

IBAN TR 16 0001 0003 1900 0019 7574 84

Bayramlık ve Bağış;

Ziraat Bankası Silivri Şubesi

IBAN TR 92 0001 0003 1900 0019 7550 49

İletişim Bilgileri: Tel 0 212 727 24 60”

 

YORUM YAP