Huzur dolu bir yaşama açılan kapı; Aktoprak Evleri

Huzur dolu bir yaşama açılan kapı; Aktoprak Evleri

29.06.2018 10:28:58

Silivri'nin gözde yerleşim bölgesi Yeni Mahalle'de yepyeni bir yaşam filizleniyor. Aktoprak İnşaat, Aktoprak   Evleri projesi ile beklentilerden daha fazlasını vaat eden site hayatını sizlerle buluşturuyor. Aile sıcaklığını doyasıya yaşayacağınız proje, yaşamınızı kolaylaştırırken imkanlarıyla standartlarınızı yukarıya taşıyacak...

Çağdaş bir site formu içerisinde 2 bloktan oluşan Aktoprak Evleri konut projesi; kapalı otopark alanı, kombi ısıtma sistemi, ankastre beyaz eşya tasarımlı mutfağı, her daireye özel ebeveyn banyosu, engelli kullanımına uygun asansörü, jeneratörü, su deposu, peyzaj alanı, çocuk oyun alanı, kamelyaları, park alanı çimlenmesi ve 7/24 güvenliği ile size ve ailenize kendinizi özel hissettirecek.

DAİRE SATIŞLARI LANSMAN FİYATIYLA DEVAM EDİYOR
Aktoprak İnşaat tarafından Yeni Mahalle'de hayata geçirilen Aktoprak Evleri projesi, 2 bin 500 metrekarelik arsa üzerine kuruldu. Lüks konut sınıfında standartları yeniden yorumlayan proje; 2 blok üzerinde 6 katlı 46 daire ve 2 dükkandan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerin alanları brüt 130 ve 142 metrekare arasında değişiyor. Satışlar ise indirimli lansman fiyatlarıyla gerçekleşiyor. Yaşam için her ayrıntının düşünüldüğü projede 2+1 tipi daireler 310 binden, 3+1 tipi dairelerse 350 bin liradan alıcı bekliyor. Aktoprak Evleri'nde daireler banka kredisine uygun durumda olup, mantıklı takas tekliflerine de açık.

BENZERSİZ LOKASYONUYLA DA AVANTAJLI YATIRIM FIRSATI SAĞLAYACAK
Alışveriş merkezleri, üniversite ve ulaşım noktalarına çok yakın bir konumda bulunan Aktoprak Evleri; alışveriş merkezlerine 1,5 kilometre, üniversiteye 500 metre, sahile 2 kilometre, otogara 1500 metre, otoban bağlantı yoluna 2 kilometre, Anadolu lisesine 250 metre, devlet hastanesine 1,5 kilometre, kreş ve anaokuluna 500 metre, merkeze yürüme mesafesinde yer alıyor.

AKTOPRAK: TEMEL PRENSİBİMİZ MÜŞTERİMEMNUNİYETİ ESASIDIR
Aktoprak İnşaat'ın kuruluşu, gelişim süreci, faaliyetleri ve temel hedefleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aktoprak, “Aktoprak olarak 1984 yılında gıda, tekstil ve elmas kesici takımları üretimi misyonuna 1998 yılında inşaat faaliyetlerini de ekleyerek yükselen kalite rekabeti içinde yerini almanın haklı gururunu yaşamaktayız. İnşaat sektöründe sıra dışı ve etkileyici bir boyuttaki projelerimizi Aktoprak Şirketler Grubu olarak; kaliteli ve fark yaratan bir ivmeyle marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük etmiş sayılı firmalar arasındayız. Aktoprak İnşaat, inşaat sektöründe 1998 tarihinden itibaren devam eden pek çok prestijli projeyi başarıyla hayata geçirerek istikrarlı büyümeyi sürdürmektedir. Firmamızın temel prensibi dürüstlük, müşteri memnuniyeti, kalite ve hizmet anlayışı 1984 yılından itibaren revizyona uğramadan devam etmektedir. 1998 yılında Mehmet Apartman, 2002 yılında Yusuf Apartman, 2010 yılında Hann Deelz Villaları, 2011 yılında ise Hann Deelz fabrika projeleri Aktoprak İnşaat firmamızın temel taşları olmuştur. Sürekli gelişip sağlam, kaliteli ve estetik projeler inşa ederek mutlak müşteri memnuniyeti sağlamayı kendimize misyon edindik.” diye konuştu.

İletişim Bilgileri
Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen proje ile ilgili detaylı bilgi almak için Yeni Mahalle, 1 Kasım Caddesi, 2. Sokak adresindeki satış ofisini ziyaret edebilir, 0537 431 89 94 numarasını arayabilir, bilgi@aktoprakevleri. com hesabına mail atabilir veya www.aktoprakevleri.com web adresini inceleyebilirsiniz. Satış ofisi örnek daireyi ziyaret etmek isteyenler için haftanın her günü 08.00- 19.30 saatleri arasında açık. Bu ayrıcalıklı yaşama makul fiyatlarla erişebilmek için firma ile iletişime geçmekte geç kalmayın!
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP