“Hizmet anlayışımız 2004-2009’da görüldü”

“Hizmet anlayışımız 2004-2009’da görüldü”

7.12.2018 13:12:37

2004-2009 dönemine atıfta bulunan AK Parti'nin genç belediye meclis üyesi aday adayı Nasuf Aktaş, “O günden bugüne hiçbir taşın üstüne taş konulmadığını görmüş bulunuyoruz” dedi ve Silivri'nin AK Parti hizmetlerine hasret olduğu vurgusunda bulundu.

AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Nasuf Aktaş, “Silivri'mize hizmet etmek için gün sayıyoruz” diyerek, hizmet heyecanını belirtti.

AKTAŞ: BAŞKA SİLİVRİ YOK
Aktaş, “Allah nasip ederse 2019 Mart Yerel Seçimlerinde Belediyemizi kazanıp Silivri'mize hizmeti getirecek kadronun içerisinde olmaktan mutluluk duyarım” paylaşımında bulunurken, “Belediyecilik anlamında ne kadar ileri hizmet anlayışımız olduğunu 2004-2009 yılları arasında gördük” şeklinde konuştu ve açıklamalarını şöyle sürdürdü: “O günden bugüne hiçbir taşın üstüne taş konulmadığını görmüş bulunuyoruz. Silivri'miz artık hizmet alanında çağ atlaması gerek, bunun için gecemi gündüzüme katıp AK Kadroların içinde bulunarak Belediye hizmetlerini yeniden daha hızlı ve ilerici bir anlayış ile ilçeme, kasabama ve köyüme Kazandırmak adına ben de varım.
“Gençler, risk alarak koşacaksınız” diyen Liderimizin sözünden yola çıkarak bu görevi üstlenmek istiyorum. Başka Silivri yok... Sefer bizim Zafer Allah'ındır.”
Haber Merkezi

YORUM YAP