Her şey sevgi ile başlar Silivri’de hayat buldu

Her şey sevgi ile başlar Silivri’de hayat buldu

10.05.2020 12:54:08

Pandemi döneminde sokak hayvanlarını korumak adına geliştirilen “Her şey sevgi ile başlar” projesinin Silivri ayağı Kaymakam Ali Partal'ın desteği ve Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erman Paçalı'nın işbirliğinde hayat buldu.

Ekol Lojistik firması tarafından 7 hafta önce başlatılan Her şey Sevgiyle Başlar projesi hız kesmeden ve büyüyerek devam ediyor. İstanbul merkezli firmanın bundan 7 hafta önce Covid19 pandemisi nedeni ile sokak hayvanlarının mağdur olmaması adına kurduğu aşevlerinde her hafta on binlerce sokak hayvanı için yemek pişiriliyor. Proje ilk hafta İstanbul'un merkez ormanlarında bulunan sokak hayvanları için start almışken takip eden her hafta büyüyerek devam etti. Son 2 haftasında Ekol Lojistiğin aşevlerine ilave olarak Lider Pet Food firması da kuru mama desteği vererek projeye katkı sağladı.

Her şey Sevgiyle Başlar ekibi 8. Hafta ise projeye Silivri ormanlarını da dahil etti. Merkezi Silivri'de bulunan Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği (HAYKURDER) ile temasa geçen proje yöneticisi Oral Yalçın projenin Silivri ayağında da HAYKURDER ile işbirliği yaptı.

KAYMAKAM BEY DESTE VERDİ

Her şey Sevgiyle Başlar proje ekibi Cumartesi günü Ekol Lojistik ve Lider Pet Food sponsorluğunda Silivri ormanları başta olmak üzere ilçenin bütününde sokak hayvanlarını besledi, ilk kap mamayı da kampanyaya destek veren Silivri Kaymakamı Ali Partal sundu.

1.5 TON MAMA BIRAKILDI

Projeye destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği Başkanı Paçalı, Silivri merkez, kırsal ve ormanlık alanlara yaklaşık 1.5 ton mama bırakıldığını kaydetti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP