“Her güne bir mezun” paylaşımları sürüyor

“Her güne bir mezun” paylaşımları sürüyor

17.11.2020 10:12:38

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi kapsamında öğrencilerinden Asil Kökyem ve Mert Açıkalın'ın meslek yolculuğunu paylaştı.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yetiştirdiği öğrencilerinin mesleki çalışmalarını “Her güne bir mezun” projesi kapsamında paylaşmaya devam ediyor. Geçen hafta Asil Kökyem ve Mert Açıkalın adlı mezun öğrencilerin hizmet sektöründe aldıkları görevler hakkında paylaşım yapıldı.

Asil Kökyem, 2013 yılında Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanından mezun oldu. Staj eğitiminin her ikisinde Polat Reinance Otel'de yaptı. 2014 yılından beri bu otelde kadrolu olarak Acountıng And Income Clark (Muhasebe ve Gelirler Kontrolörü) olarak görevine devam etmekte.

Mert Açıkalın ise okulumuzdan 2018 yılında mezun oldu. Jasmin Restoran, Royal Holiday Palace Otel'de komi olarak çalıştı. Şuan Grandmas Wonderland Hotel & Restoran'da dömi chef olarak görevine devam etmekte.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, öğrencilerinin mesleki hayatlarında başarı dileğinde bulundu.

Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP