Hayır Platformu, Işıklar’ı ziyaret etti

Hayır Platformu, Işıklar’ı ziyaret etti

23.02.2017 09:43:38

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Hayır Platformu üyeleriyle bir araya geldi. Platform temsilcileri hedeflerini aktardılar, destek beklentilerini ilettiler. Işıklar, STK çalışmalarının her zamandan önemli olduğu içinde bulunduğumuz süreçte katkı sunmaya hazır olduğunu belirtti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün Silivri Demokrasi Platformundan doğan Silivri Hayır Platformu temsilcilerini misafir etti.

IŞIKLAR: ÜLKEMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN BİR SÜREÇLE KARŞI KARŞIYAYIZ
Hayır Platformu Üyelerinin ziyaretine ilişkin paylaşımında Işıklar, “Ülkemiz için hayati önem taşıyan bir referandumla karşı karşıyayız. Bu süreçte çeşitli STK'ların bir araya gelerek oluşturduğu Hayır Platformu üyeleri ile bir araya geldik. İletişim araçlarının adeta Evet için seferber olduğu bir ortamda, bu tip yapıların önemi daha da çok artıyor. Her şeye rağmen sesimizi halkımıza duyuracağız ve Hayır dolu bir sandıkla 17 Nisana uyanacağız” diye yazdı.

AMAÇLARINI ANLATTILAR, DESTEK TALEPLERİNİ İLETTİLER
Kısa bir süre önce “Hayır Platformu”nun kurulması için "Biz de varız" diyen tüm kurum ve kuruluşları katılımıyla Silivri Hayır platformu start aldı. "Yerellerde partiler üstü oluşacak demokratik direniş, geleceğin demokratik Türkiye'sinin güvencesi olacaktır" diyerek Silivri Demokrasi Platformu çağrısı üzerine 11 Şubat Cumartesi günü Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapılan toplantıya kitle örgütleri temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı. Tüm farklıklarımızla yan yana, demokratik, laik Cumhuriyet'in ve barışın egemen olduğu bir ülke, çocuklarımızın geleceği için bütün Hayır'ları ortaklaştırarak tek adamlık rejimine geçit verilmemesi için ortak bir “Silivri Hayır Platformu” kurulmasını önemsediklerini aktaran temsilciler hedeflerini dün Başkan Işıklar'ı ziyaret ederek paylaştı, faaliyetleri için destek beklentilerini ilettiler.

Sevginar SALİ

YORUM YAP