Hayalperest Organizasyon yeni yerinde

Hayalperest Organizasyon yeni yerinde

19.12.2015 12:08:48

Burç ve Buse Türkmen'in işletmeciliğinde Silivrililerin hizmetine açılan Hayalperest Organizasyon artık yeni yerinde. Piri Mehmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi Yosun Sokak 4/A Silivri (Hasan Özvarnalı İlkokulu yolu) adresindeki yeni yerinde 8 Aralık Salı günü hizmete devam eden Hayalperest Organizasyon gün boyu konuklarını ağırladı, ürünlerini tanıttı.
Kına Gecesi, Nikah & Düğün, Sünnet, Açılış organizasyonları, Doğum Günü kutlamaları ve Doğum Odası Süsleme gibi hizmetlerin yanı sıra Kurumsal Piknik Organizasyonları, Kurum içi ve kurum dışı motivasyon etkinlikleri, davet ve açılış organizasyonları, Evlilik Teklifi ve Yıldönümü Kutlamaları, Kır ve Kurumsal düğünler, Mezuniyet Törenleri, Nikah Hediyelikleri, Araba Süsleme, Helyum Balon, Kokteyle Masası Kiralama ve Süsleme, Ev ve Dış Mekan Partilerinde siz değerli müşterilerine yardımcı olmakta.  
Hayalperest Organizasyon daha işlek bir sokakta ve ferah mekanda müşterilerini ağırlamaya başladı. Firmaya 0535 762 3824-0534 0626892 nolu telefonlardan ve www.hayalperestorganizasyon.com, hayalperestbuse@gmail.com, burc@hayalperestorganizasyon.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.           

Renginar SALİ

YORUM YAP