“Hayallerim gerçek oldu”

“Hayallerim gerçek oldu”

2.07.2020 10:18:55

Gazitepespor 2. Başkanı Gürcan Orta'dan samimi açıklamalar. Çocukluğundan beri Gazitepespor'un içinde olduğunu, futbolculuktan yöneticiliğe kadar her aşamada kulübüne hizmet verdiğini ifade eden Orta Gazitepespor'un kendileri için bir aşk olduğunu söyledi.

 

Gazitepespor ikinci Başkanı Gürcan Orta “Çocukluğumdan beri hep kulübün içindeyim. Her zaman Gazitepespor'da başkanlık yapmak istemişimdir. Hayallerim gerçek oldu.  Özal başkanla, Taner kaptanla Gazitepespor'u iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

 

“35.YILIMIZDA SÜPER AMATÖR ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ”

3 sene sonra Gazitepespor'un 35. Yılını kutlayacağını, hedeflerinin de Gazitepespor'u 35. Yılında Süper Amatör şampiyonluğu olduğunu belirten Orta “3 yıl sonra 35. Yılımıza giriyoruz. Şimdiden geleceğin takımını kuracağız. 35.  Yılımızda Süper Amatörde şampiyonluk yaşamak istiyoruz. 2 sene sonra iyi bir takım yapacağız.” İfadesini kullandı.

 

 “VOLKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a de kulüplere verdiği destek için teşekkür eden Orta “Silivri Belediyesi sadece maçlara gitmek için bize verdiği servisleri vermese bugün amatör kulüplerin liglere katılması bile çok zor bir duruma gelir. Bir servisin maliyeti belli. Belediyelerden, yerel yönetimlerden destek gelmese kulüplerin ayakta kalması çok zor. Bu nedenle Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'a amatör kulüpler adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP