
İBB Abdülezel Paşa İlk ve Ortaokulu, 28 yıllık eğitimci Hasan Gürler'i çiçeklerle emekliliğe uğurladı.
İBB Abdülezel Paşa İlk ve Ortaokulu'nda uzun yıllar görev yapan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan Gürler, 28 yıllık meslek hayatına nokta koyarak emekliliğe ayrıldı.
Okul Müdürü Ahmet Öngel, yeni 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğretmenlerini çiçeklerle karşılarken, Gürler'i de çiçeklerle uğurladı. Duygusal anların yaşandığı törende, “hepimizin Hasan abisi” olarak anılan Gürler'e mesleğe ve öğrencilere kattıkları için teşekkür edildi.
Müdür Ahmet Öngel, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:“Sevgili çocuklarımıza ve bize kattığı her şey için Hasan abimize teşekkür eder, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emeklilik hayatı diliyoruz.”
Renginar SALİ