Hasan Gökçe’den Trakya’yı ayağa kaldıracak dev proje

Hasan Gökçe’den Trakya’yı ayağa kaldıracak dev proje

1.01.2020 12:27:24

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe önceki gün Kırklareli İl Spor Müdürü Emrah Babuşçu ve Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can'ı ziyaret ederek Trakya Futbol Turnuvası'nın temellerini attı.

 

 

TFF 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı ve Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can ve Kırklareli İl Spor Müdürü Emrah Babuşçu'yu makamında ziyaret eden Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yıllardır faaliyete geçmesini gönülden isteyerek planladığı projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Trakya bölgesinde var olan profesyonel lig takımları ile birlikte Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımlarında katılımı ile hayat bulacak olan bir Trakya Futbol Turnuvası için gerekli zemin hazırlanıyor. Trakya bölgesinde sporu canlandırmak için hayata geçirilmesi planlanan turnuva lig öncesinde başlayacak ve takımların kamp dönemlerinin başlaması ile birlikte son bulacak. Bu proje ile bölge gençlerinin daha fazla spora yönlendirilmesi amaçlanıyor. Yapılması planlanan turnuva hakkında bir açıklamada bulunan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe; “Yıllardır bu şekilde bir turnuvanın yapılabilmesi için çalışmaktaydık. Kulüpler Birliği Başkanımız Volkan Can ile birlikte ortaklaşa bir yaptığımız çalışmalar sonucunda nihayete vardık sayılır.Böyle bir turnuva lig öncesinde tüm takımların oyuncularının yeni sezon öncesinde görme imkânı sağlayacaktır. Bilindiği üzere tüm kulüplerimiz sezon öncesi oyuncu denemelerini yapmakta ve böylelikle gelecek gördüğü oyuncuları kadrolarına dahil etmektedirler. Teknik adamlar ise hazırlık maçları yapacak takım bulmakta zorlanırken bu turnuva ilaç niteliğinde olacaktır.

 

TRAKYA KULÜPLERİ CANLANACAKTIR

Özellikle Trakya Bölgesinde profesyonel takımların azlığı dikkate gelmekte. BAL takımlarının durumu da ortada ve kıt kanaat imkanlarla hayatlarını sürdürme çabasındalar. Tüm bölge için cankurtaran niteliğinde olacaktır bu turnuvamız.

 

2020-2021 SEZONUNA YETİŞİR

Turnuvanın planlaması için TFF 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanımız ve Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can ve Kırklareli İl Spor Müdürü Emrah Babuşçu ile ilk görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İstişarelerimiz oldukça olumlu geçti. İlerleyen günlerde bölge kulüplerini tek tek gezerek onlarında görüşlerini alarak turnuvaya 2020-2021 Futbol Sezon öncesinde başlayabiliriz düşüncesindeyim.

 

TRAKYA'DAKİ SPOR KAZANACAKTIR

Bu turnuva ile tüm Trakya birbirine kenetlenir ve başarı ile birlikte oyuncu kalitesi ve altyapılarda da kalite çıtası birbirini kovalayacaktır. Artan altyapı kalitesi de bizlere katkı sağlayacaktır. Kazanan Trakya'nın sporu ve gençleri olacaktır. Bizleri kapılarını açan Kırklareli İl Spor Müdürümüz Emrah Babuşçu'ya ve fikrimizin hayata geçmesinde destekçi olan Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can'a teşekkürlerimi sunarım” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP